De Santos 4.29 mountainbike

4.29_funkyorange_home_2560x1440px-5b0f047b

Bijna niet kapot te rijden

De 4.29 mountainbike van Santos is al een lange tijd niet meer weg te denken sinds de 29er zijn intrede heeft gedaan in de mountainbike-wereld. Vooral de versie met Rohloff of Pinion en tandriem zijn bijna niet kapot te rijden. Met deze Santos mountainbike kan je gerust het hele jaar door de modder trotseren en stof happen zonder dat je om de haverklap je aandrijving moet vernieuwen. Hoe smerig de omstandigheden mogen zijn, de 4.29 van Santos blijft altijd gaan.

Super onderhoudsarm

De 4.29 is de enige 29er mountainbike met de optie voor hufter-proof hydraulische Magura Firmtech velgremmen. Dat maakt dat deze mountainbike super onderhoudsarm is. Voor de snelle jongens en meisjes die véél en vooral ook snel willen afdalen, is de mountainbike ook verkrijgbaar met schijfremmen. De bite en doseerbaarheid van schijven gecombineerd met het onderhoudsarme karakter van Rohloff naaf of de Pinion versnellingsbak maken van de 4.29 een echte marathon bike.

Ideaal voor fietsvakanties

Daarnaast maken de robuuste bouw en uitgebreide opbouwmogelijkheden van de 4.29’m ook zeer geschikt als trekkingfiets. Met een bagagedrager, onze alleshouders en eventueel een vaste stalen vork maak je van deze mountainbike een echte “Adventure bike”. In de winter kan je dus lekker mountainbiken en in de zomer ga er zonder zorgen ermee op fietsvakantie. Je hebt dus helemaal geen twee of drie verschillende fietsen meer nodig!