45-Pendix-app-bestuurdersprofiel

Hoe stel ik een Pendix bestuurdersprofiel in?

Dankzij de Pendix app heb je de mogelijkheid om bestuurders profielen in te stellen.
Een Pendix bestuurdersprofiel zorgt ervoor dat je meer controle hebt over de werking van je Pendix systeem. Je hebt standaard 2 profielen: Efficiency en Performance

#

Pas jouw eDrive instellingen aan #

Nadat je verbinding hebt gemaakt met jouw eDrive, kun je de instellingen aanpassen. Ga “Voertuig” en verbind met de fiets. In dit menu vind je “Bestuurders profiel” terug. In dit menu kan je de instellingen verder aanpassen.
Zie je “bestuurders profiel” niet staan, controleer of de laatste nieuwe software op je telefoon staat.
Controleer ook of je Pendix volledig up-to-date is.

Efficiency #

Met de instellingen die je maakt kun je een grotere afstand afleggen met je ePower. Hiervoor is het motorkoppel verminderd in de individuele ondersteuningsniveaus “Eco”, “Smart” en “Sport”. Je wordt op een laag niveau ondersteund, dat wil zeggen dat er minder motorvermogen aan jouw eigen vermogen wordt toegevoegd. Zo bespaar je energie van je ePower en kun je langer ondersteund worden. De ondersteuning van de motor is nog steeds effectief tot 25 km/u. Deze modus is vooral geschikt voor langere dagtochten of fietstochten.

Performance #

In dit profiel is er een hoger koppel ingesteld in de individuele niveaus “Eco”, “Smart” en “Sport” vergeleken met “Efficiency”. Hierdoor voegt de motor meer kracht toe aan de inputkracht. De ondersteuning door de motor wordt nog steeds geleverd tot 25 km/u. Deze modus is bijzonder geschikt voor korte afstanden en steile beklimmingen.

Individuele instellingen #

Je kunt je eigen instellingen maken in de profielen. Selecteer een profiel en klik op “update”. Daarna kun je de snelheid kiezen tot waar je ondersteund wilt worden. Je kunt ook het koppel voor de individuele ondersteuningsniveaus fijn afstemmen. Door op de knop “gebruiken” te klikken, bevestig je je instellingen en kun je ze vanaf nu gebruiken.

Hoe heeft dit artikel je geholpen?
Bike Stories

Winkel gesloten

Van 21.07 t.e.m. 12.08