137-Montagebooster

Santos Montagebooster

Krachtige remmen zonder roest en eenvoudige montage. #

Krachtige remkracht #

Met de Santos Montagebooster ervaar je een ongekende remkracht. De hydraulische Magura velgremmen zijn gemakkelijk te monteren en bieden extra remkracht tijdens het afdalen. Zo kun je met vertrouwen de meest uitdagende routes aan.

Eenvoudige montage #

De Santos Montagebooster is een slimme 2-in-1 oplossing die een montageplaat en rembooster combineert. Dankzij deze handige constructie en het gebruiksvriendelijke ontwerp is hij gemakkelijk en snel te monteren op jouw fiets. Hij is speciaal ontworpen voor Maguras HS33 remmen en biedt alle voordelen van een traditionele rembooster.

Roestvrij #

De Santos Montagebooster is gemaakt van geanodiseerd aluminium, waardoor corrosie geen kans krijgt. In tegenstelling tot de Magura montageplaat en rembooster, blijft deze booster dus roestvrij en in topconditie, Built for life!

Santos Montagebooster

Veel ruimte #

Dankzij de Santos Montagebooster kun je velgremmen gebruiken op 27,5 inch wielen met 62 mm banden, en is er voldoende ruimte tussen wiel en spatbord. De montagebooster is ontworpen om genoeg hoogte te bieden voor dikke banden, bolle spatborden en veel modder, waardoor je jouw fiets kunt aanpassen aan de meest uitdagende omstandigheden.

De Santos Montagebooster is verkrijgbaar in twee versies en biedt een ongekende remkracht en eenvoudige montage, zonder roest.

Hoe heeft dit artikel je geholpen?
Bike Stories

Winkel gesloten

Van 21.07 t.e.m. 12.08