Maud 2

Welke voordrager kan op een Double Travel 2?

Een voordrager is een waardevolle toevoeging aan de uitrusting van fietsreizigers. Hiermee kun je gemakkelijk extra bagage meenemen, zoals tenten, slaapzakken en kookgerei. Het gebruik van een voordrager verdeelt het gewicht van de bagage gelijkmatig over de fiets, wat zorgt voor meer stabiliteit tijdens het rijden. Dit is vooral belangrijk voor fietsreizigers die lange afstanden afleggen en veel bagage meenemen. Op de Santos Double Travel 2 tandem kan de Santos Twinrack worden geïnstalleerd om nog meer bagage mee te kunnen nemen en het reiscomfort verder te vergroten.

Bagage op de juiste plaats

Door de lage ophanging van de tassen aan de drager wordt zwabberen voorkomen en fiets je comfortabel en aangenaam met je bagage. De lowrider is geschikt voor het dragen van 2 x 7,5 kg bagage.

Bescherming tegen corosie

De tasophangstang is gemaakt van roestvrij staal in plaats van CroMo-staal. Dit is handig omdat de tassenhaken de coating van de stang kunnen beschadigen bij intensief gebruik, wat leidt tot roestvorming. Dankzij deze innovatieve aanpassing is dit probleem verleden tijd. Alle bevestigingspunten zijn ook van RVS gemaakt.


Ook voor niet-Santos fietsen

De universele maatvoering van de Twinrack lowrider maakt het mogelijk om hem te monteren op andere fietsen dan Santos. Dit is handig voor fietsers die geen Santos fiets hebben.

Hoe heeft dit artikel je geholpen?