Play Video

Fietsen Jurgen heet nu Bike Stories

Beste fietser,

Goed nieuws: jouw fietsenwinkel Fietsen Jurgen heet vanaf nu Bike Stories! De winkel blijft bestaan, met hetzelfde team en dezelfde persoonlijke service. Maar we geven er een extra trapje bovenop. Wat precies, dat mag jij als allereerste weten. Want ook jouw fietsverhaal heeft ons tot Bike Stories geïnspireerd.  

Ons verhaal

Midden jaren 90 startte Jurgen zijn fietsenwinkel. Op zijn eentje, in de garage van zijn ouders. Dat was ‘Fietsen Jurgen’. In de loop van de jaren werd de winkel groter, ook het team breidde uit. Vandaag zijn we met een hele ploeg. De naam van de eenmanszaak klopt niet meer. Dus zochten we een nieuwe naam. Met Bike Stories zetten we onze winkel verder, en we doen ook veel méér.

Fietsen voor impact

Onze ambitie blijft na 25 jaar dezelfde: zoveel mogelijk mensen op de fiets krijgen. Dat is vandaag belangrijker dan ooit. Fietsen is veel meer dan een hobby of een noodzakelijke verplaatsing. Het is een levensfilosofie, zelfs een statement. Want met de fiets creëer je échte impact:

  • op de planeet en het klimaat: de fiets is en blijft een proper, ecologisch en duurzaam alternatief voor de auto.
  • op de maatschappij: fietsen brengt mensen bij elkaar. Fietsers maken sneller contact met anderen, met hun omgeving, en met henzelf.
  • en op je eigen leven natuurlijk: fietsen houdt je fysiek én mentaal gezond. Minder stress, meer tijd en meer vrijheid. 
 

Fantastische fietsbeleving

Met Bike Stories zetten we nog méér in op je fietsbeleving. We helpen je in onze winkel nog altijd aan een nieuwe fiets en aan technisch advies, herstelling en onderhoud. Maar we gaan ook concreet aan de slag met al die fantastische fietsverhalen die jij en andere fietsers ons enthousiast vertellen. We willen die delen met veel meer mensen, zodat ook anderen er iets van kunnen opsteken. 

 

Welkom op de Clubhouse!

Daarom starten we binnenkort met een gloednieuw initiatief: onze Clubhouses! Gezellige informele workshops in groep, met een hapje en een drankje, altijd rond een bepaald onderwerp. We verklappen bijvoorbeeld onze geheimpjes van de fietsenmaker, of een fabrikant licht nieuwe snufjes toe. Een wereldreiziger vertelt over zijn fietsreizen, of we zetten een merk of type in de kijker. Na de workshop ben je welkom aan het kampvuur. Dé plek om je eigen fietsverhalen te delen met de andere fietsers!

 

Zet de Clubhouses in je agenda

Omwille van corona kunnen we de eerste Clubhouses nog niet organiseren. We hopen snel groen licht te krijgen. Eens het zover is, laten we je dit graag weten natuurlijk. Laat daarom je naam en mailadres achter. Dan krijg je een mailtje zodra de eerste data vastliggen.  

Ben je er straks bij?

 

We kijken ernaar uit je straks weer in onze winkel te zien!

Tot dan,

Vanessa, Jurgen en Olivier

Bike Stories

Ontvang informatie over Clubhouse

Bike Stories

Winkel gesloten

Van 21.07 t.e.m. 12.08