Endless road

Welke banden kunnen op de Travelmaster 2.9?

Het kiezen van de juiste band is eigenlijk best makkelijk. Je moet gewoon kijken naar je rijstijl en de omgeving waarin je rijdt. Als je vooral op verharde wegen rijdt, kies je best voor een band die daar geschikt voor is en niet voor een offroad band. En als je in het bos rijdt, is het niet slim om te kiezen voor een gladde band. Santos heeft verschillende soorten banden voor de Travelmaster 2.9 uitgeselecteerd.

Tour en Trekking banden #

Deze fietsband is geschikt voor dagelijks gebruik in stedelijke omgevingen en voor trektochten. Dankzij het gladde profiel biedt de band weinig weerstand op verharde wegen, waardoor je gemakkelijk en snel kunt fietsen. De band is duurzaam en biedt goede grip op zowel droge als natte oppervlakken.

Een hybride fietsband is speciaal ontworpen om zowel op de weg als op bospaden een lage rolweerstand te hebben. Deze banden bieden uitstekende grip op de weg in alle weersomstandigheden en zijn daarom ideaal voor zowel woon-werkverkeer als lange fietstochten. Bovendien zijn hybride fietsbanden vaak voorzien van een anti-leklaag, waardoor de kans op lekke banden wordt verminderd.

Schwalbe Almotion
De Marathon Almotion is een hoogwaardige tourband met de nieuwste technologieën voor betrouwbare grip, lage rolweerstand en verbeterde lekbescherming.
Marathon Greenguard
De Schwalbe Marathon fietsband is een duurzame en betrouwbare band met verbeterde lekbescherming, geschikt voor dagelijkse woon-werkverkeer, lange fietstochten en fietsreizen.
Marathon Supreme
De Schwalbe Marathon Supreme vouwband is een lichtgewicht en duurzame band met uitstekende grip en lage rolweerstand, ideaal voor langeafstandsfietsers en voorzien van HD Speed Guard lekbescherming.
Marathon Mondial
De Schwalbe Marathon Mondial is een hoogwaardige all-terrain fietsband met uitstekende grip, lekbescherming en lange levensduur, ontworpen voor langeafstandsfietsen in diverse omstandigheden.
Hoe heeft dit artikel je geholpen?