130-Santos-Dry-bag

Santos Drybag

Een onverwoestbare zak die naadloos in de Santos Alleshouder past, voor gemakkelijk overzicht #

Santos Drybag

Gemakkelijk terug te vinden #

Met een inhoud van 4,5 liter is de Santos Drybag perfect voor het opbergen van items zoals een donsjasje, slaapzak, kleding voor een weekend of toiletartikelen. Het voordeel van een aparte zak voor elk item is dat je gemakkelijk alles terug kunt vinden.

Stevig & waterdicht #

De Santos Drybags zijn gemaakt van stevig waterdicht materiaal en hebben een diameter van 14 cm en een hoogte van 40 cm. Met een rolsluiting kun je de zakken stevig afsluiten en de inhoud veilig houden.

Santos Drybag bevestigd met spanbanden

Bevestigd met spanbanden #

Om de zakken aan je fiets te bevestigen, kun je gebruik maken van spanbanden die door de lusjes aan de zijkant van de zakken gehaald kunnen worden. Dit maakt het gemakkelijk om de Drybags op verschillende plekken op je fietsframe te monteren.

Santos Drybag bevestigd met Santos Alleshouder

Bevestigd met de Santos Alleshouder #

IAls je de voorkeur geeft aan meer luxe, kun je gebruik maken van de Santos Alleshouder. Deze kan op verschillende plekken op je fietsframe worden gemonteerd en biedt een veilige en stevige houder voor de Drybags. Met de sjorbanden kun je de zakken stevig vastzetten in de houder, waardoor ze muurvast op hun plek blijven.

Santos Drybag reflecterende streep

Zichtbaar in het donker #

De reflecterende streep aan de voorkant van de Drybag zorgt voor een uitstekende zichtbaarheid in het donker. Als je liever niet opvalt, kun je de tas gewoon omdraaien. Kortom, de Santos Drybags zijn de perfecte oplossing voor het veilig en overzichtelijk opbergen van al je spullen tijdens het fietsen.

Santos Drybag Santos Alleshouder

Santos Alleshouder #

Vergeet ook niet om de Santos Alleshouder te bekijken, die perfect past bij de Santos Drybag.


Hoe heeft dit artikel je geholpen?
Bike Stories