253-PX-hoezen

Sterke Santos PX hoezen

Voor jouw Santos PX E-bike #

We begrijpen dat je zuinig bent op jouw duurzame Santos PX E-bike die intensief wordt gebruikt. Daarom heeft Santos sterke neopreen hoezen ontwikkeld, speciaal voor het PX systeem. Elke hoes heeft zijn eigen functie en past perfect om de verschillende elementen.

Santos PX hoezen accuhoes

Santos PX accuhoes #

Voor een grotere actieradius bij koud weer

Wist je dat accu’s bij lage temperaturen capaciteit verliezen? Om je bereik te vergroten heeft Santos een extra dikke neopreen accuhoes ontwikkeld die de accu op temperatuur houdt. Santos adviseert het gebruik van deze hoes bij temperaturen onder de 10°C. En als je klaar bent met je rit, neem dan de accu mee naar binnen om ervoor te zorgen dat deze in perfecte staat blijft. De accuhoes is verkrijgbaar bij Bike Stories.

Santos PX hoezen

Santos PX hoezen #

Alle hoezen op een rij

Er zijn twee maten van de PX accuhoes verkrijgbaar, namelijk voor de 330Wh en de 500Wh accu.

Santos PX hoezen beschermhoes

Santos PX beschermhoes #

Bescherming tegen stof en vuil

Je duurzame Santos PX E-bike verdient goede bescherming. Met de neopreen beschermhoes van Santos kun je de magnetische contactpunten van je PX houder afdekken en zo stof en vuil buiten houden. Gebruik de beschermhoes tijdens het fietsen zonder accu of als je Santos staat te wachten op de volgende rit. Deze beschermhoes wordt standaard meegeleverd bij elke Santos PX fiets.

Santos PX hoezen transporthoes

Santos PX transporthoes #

Bescherming tijdens het reizen

De direct-drive aandrijving van Santos PX fietsen is een dicht systeem dat van zichzelf al goed is beschermd tegen stof en vuil. Wil je extra bescherming tijdens transport? Dan is de Santos PX transporthoes de juiste keuze. Deze hoes is gemaakt van stevig en duurzaam neopreen en verkrijgbaar bij BikeStories.

Hoe heeft dit artikel je geholpen?
Bike Stories

Winkel gesloten

Van 21.07 t.e.m. 12.08