Clubhouse:
workshops en verhalen rond het kampvuur

Workshops in het teken van je fiets

Welkom op de Clubhouses! Supercoole workshops, helemaal in het teken van je fiets.
Leer bij over een bepaald fietsmerk, fietstype, over onderdelen en accessoires. Ontdek de nieuwste snufjes van ontwikkelaars.
Geniet van de bijzondere ervaringen van wereldreizigers en avontuurlijke fietsers. En leer bij hoe je je fiets zelf herstelt en onderhoudt, als beginner of gevorderde. Altijd een ander thema, altijd in het teken van je fiets.

Gezellig rond het kampvuur

Het leuke is: na de workshop gaat de fun gewoon door! Want dan mag je aanschuiven aan het kampvuur voor een hapje en een drankje. En véél fietsverhalen. Nu mag je zelf met andere fietsers je ervaringen delen. Welke zijn de meest avontuurlijke routes die je genoot, wat zijn je eigen tips & tricks? Deel je ervaringen en laat je ook zélf inspireren.  

Een Clubhouse op jouw locatie

Onze Clubhouses hoeven niet door te gaan bij ons in de winkel alleen. We komen ook graag bij jou langs. Wil je zelf een Clubhouse organiseren voor je fietsvrienden? Dan zorgen wij daarvoor. We leggen op voorhand het thema en de spreker(s) vast, en organiseren de Clubhouse waar je maar wil. We verzorgen ook workshops voor kleine groepjes, voor koppels, of zelfs voor jou alleen. 

Extra fietsplezier op de Clubhouse

Actieve ateliers voor actieve fietsers. Met focus op een bijzonder merk, type, onderdeel of veel meer. Schrijf je in en laat je inspireren.

Nog meer fietsplezier

Zet de Clubhouse in je agenda

Door corona moeten we de Clubhouses helaas tijdelijk uitstellen. Wanneer het eindelijk mag, plaatsen we de kalender meteen op deze pagina. En dan geven we jou een seintje, zodat je als eerste op de hoogte bent. Laat daarvoor je gegevens achter. Dan krijg je binnenkort een mail met de data en thema’s van de eerste Clubhouses. Zodat je die zéker niet mist. 

FAQ

Enkele vragen die we krijgen:

Gaan de workshops nog door tijdens corona?

Nee. Door de huidige regels is het helaas tijdelijk niet toegelaten om Clubhouses te organiseren. Wanneer dit weer mogelijk is, zetten we de data meteen online. Laat je gegevens achter, dan krijg je als eerste een seintje.

Mag ik iemand meenemen op zo’n avond?

Natuurlijk. Hoe meer fietsers, hoe meer vreugd! Geef dit aan wanneer je je inschrijft, dan zorgen wij voor de rest.

Kan ik zelf een thema voor een Clubhouse voorstellen?

Heel graag. We zijn benieuwd naar wat voor jou het interessantst is. Mail ons je suggestie door. Dan kijken we hoe we je idee kunnen uitwerken.

berichtje sturen.

Mag ik mijn eigen verhalen delen?

We hebben niets liever! Bike Stories staat voor fietsverhalen: die van jou, van ons, en van fietsers over de hele wereld. Ben jij graag gastspreker? Stuur ons een berichtje, dan werken we dit samen verder uit. 

Bike Stories