Promoties

Unieke fiets promoties

Fietsplezier is het hart van Bike Stories, maar zo nu en dan hebben we die speciale promoties die jou net dat extra voordeel bieden. Het zijn die zeldzame kansen waarbij de sterren zich lijnen en jij voordeel kunt doen met een onweerstaanbare fietspromotie. Wij zijn van mening dat een fiets net zo uniek moet zijn als zijn berijder, volledig aangepast aan jouw voorkeuren en stijl. Maar, laten we wel wezen, een aantrekkelijke korting is altijd mooi meegenomen.

Af en toe doet zich de kans voor om een fietsparel voor een verlaagde promotieprijs aan te bieden. Dit gebeurt alleen bij speciale gelegenheden: wellicht wanneer een fabrikant afscheid neemt van een iconische kleur, of wanneer er een revolutie plaatsvindt in modelnamen of frame-designs. Het zijn de momenten waarop we iets bijzonders te bieden hebben – geen showroommodellen die stof vergaren, maar gloednieuwe fietsen in de aanbieding die wachten op hun eerste avontuur.

Elke fiets in promotie is splinternieuw en vertrekt met de standaard fabrieksgarantie op zak. Zo wordt een fiets met korting nog net dat tikkeltje aantrekkelijker. Hou je ogen open, deze kortingsmomenten zijn schaars, maar oh zo lonend – net als de verhalen die je te wachten staan met je nieuwe, betrouwbare stalen ros van Bike Stories.

Ontdek onze promotie's

Veel gestelde vragen

Promoties

 • Hoe weet ik wanneer er promoties zijn?

  Onze promoties zijn gekoppeld aan specifieke updates van onze fabrikanten en niet aan een vast schema. Dit betekent dat onze kortingen uniek en tijdelijk zijn. Voor de beste deals en om te profiteren van onze promoties, raden we u aan regelmatig onze site te bezoeken of u in te schrijven voor onze nieuwsbrief.

 • Zijn aanpassingen mogelijk op een promotiefiets?

  Aanpassingen aan uw nieuwe fiets, zoals bij de Santos Travel Lite, zijn mogelijk. Echter, de promotieprijs geldt voor de fiets zoals getoond. Eventuele aanpassingen en toegevoegde onderdelen worden apart berekend.

 • Kan ik een promotiefiets vooraf testen?

  Uiteraard, elke fiets kan getest worden. Want als de promotie fiets niet je juiste maat is, dan is dit niet de juiste fiets voor jouw. Het is dan heel jammer, maar een fiets in de foute maat kopen omdat het korting heeft is een doodzonde en zou nooit mogen gedaan worden. Een fiets gaat lang mee, je wil dan ook elk moment dat je in het zadel zit genieten van de juiste fiets.

 • Betreffen de promoties oude modellen of overstock?

  De fietsen in onze promotie zijn speciale, unieke modellen die beschikbaar komen door veranderingen bij de fabrikant. Dit zijn geen oude modellen of overstock. Elke promotie biedt een zeldzame kans op een premium fiets.

 • Behoud ik de volledige garantie op een fiets gekocht in promotie?

  Ja, elke promotiefiets, waaronder modellen zoals de Santos Travel Master, is nieuw uit de showroom en wordt verkocht met de volledige fabrieksgarantie. Dit biedt u niet alleen een geweldige korting maar ook volledige gemoedsrust.

 • Waarom zijn bepaalde fietsen in promotie?

  Onze promoties zijn het resultaat van updates door de fabrikant, zoals het uitfaseren van kleuren, aanpassingen aan het frame, of het hernoemen van modellen. Deze veranderingen bieden ons de kans om showroommodellen aan te bieden tegen een gereduceerde prijs, waardoor u de unieke kans krijgt om een high-end fiets voor minder aan te schaffen.

 • Hoeveel korting kan ik verwachten op een fiets in promotie?

  De korting op onze fietsen, waaronder de Santos Travel Lite en Travel Master, varieert per model. Op de specifieke promotiepagina van elke fiets vindt u de details over de originele en huidige verkoopprijs, zodat u precies kunt zien hoeveel u bespaart.

 • Zijn er meer promotiefietsen beschikbaar dan de modellen die hier worden getoond?

  Al onze actieve promoties voor high-end fietsen, zoals de Santos Travel Master en Travel Lite, worden op deze pagina getoond. Dit zijn de enige modellen die momenteel beschikbaar zijn met korting. We houden ons aanbod up-to-date, dus houd onze website in de gaten voor de nieuwste promoties.

Bike Stories

Winkel gesloten

Van 21.07 t.e.m. 12.08