247-overzicht-santos

Alle Santos modellen

In dit beknopte overzicht krijg je een duidelijk beeld van het uitgebreide assortiment aan fietsen van alle Santos modellen. Of je nu op zoek bent naar een stadsfiets, trekkingfiets of een fiets voor langeafstandsritten, Santos biedt hoogwaardige fietsen van Nederlandse kwaliteit. Met dit overzicht hopen we je zoektocht naar de ideale Santos fiets te vergemakkelijken en meer duidelijkheid te bieden over de verschillende opties die beschikbaar zijn.

Travelmasters #

Alle Santos modellen: Travelmaster E-Neo
Travelmaster e-Neo #

Een Lage opstap Santos E-bike voor rijders die comfort willen. Met een sterk frame en krachtige motor is deze fiets geschikt voor elk avontuur.

Veel gestelde vragen #
Alle Santos modellen: Santos Travelmaster3plus disc
Travelmaster 3+ #

De Santos Travelmaster 3+ is een veelzijdige fiets van Santos die geschikt is voor avontuurlijke vakanties en dagelijks gebruik. Hij biedt grip op ruig terrein en is ook geschikt als snelle forenzenfiets of boodschappen-buddy. Een fiets die alles in één is.

Veel gestelde vragen #
Alle Santos modellen: Santos Travelmaster 2 plus
Travelmaster 2+ #

De Santos Travelmaster 2+ van Santos is een sportieve reisfiets, geschikt voor avontuurlijke bestemmingen, bikepacken en woon-werkverkeer. Door de smallere buizen is dit een lichtere versie vergelijkbaar met de Santos Travelmaster 3+

Veel gestelde vragen #
Santos travelmaster 2.9
Travelmaster 2.9 #

De Santos Travelmaster 2.9 van Santos is de ideale trekkingfiets, gebouwd voor zware belading en lange reizen. Door de knik in de bovenbuis heb je extra ruimte om voor je zadel te staan.

Veel gestelde vragen #
Santos-travelmaster-2.8
Travelmaster 2.8 #

De Santos Travelmaster 2.8 is geschikt voor lange trektochten. Het verschil met de 2.6 zit in de grotere 28-inch wielen en smallere banden. Hierdoor is de 2.8 meer geschikt voor asfaltwegen en minder voor ruig terrein.

Veel gestelde vragen #
Travelmaster 2.6 #

De Santos Travelmaster 2.6 is favoriet onder wereldreizigers, puur functioneel, wendbaar, betrouwbaar en stabiel. Door de kleinere 26″ wielen zijn de wielen sterker en dus meer geschikt voor zelfs het meest uitdagende terrein.

Veel gestelde vragen #

Gravel #

Santos Cross-lite
Cross Lite #

De Santos Cross Lite is een lichte, snelle en multifunctionele gravelracer met krachtige schijfremmen en een comfortabel racestuur. Geschikt voor op de weg en in terrein en kan worden uitgerust met dragers, brede banden en spatborden voor reisdoeleinden. Meer dan een opgerekte racefiets, het is een stabiele racer voor on- en offroad.

Veel gestelde vragen #
Gravelmaster #

De Gravelmaster is perfect voor avontuurlijke fietsers. Breed stuur, iets bredere banden voor grip en controle. Neem dragers voor bagage mee en ontdek de ultieme vrijheid op bospaden en zandwegen. Comfortabel en multifunctioneel.

Veel gestelde vragen #

Lite #

Travel Lite #

De Travel Lite is een veelzijdige trekkingfiets met een stijf frame voor efficiënte trapbewegingen en stabiliteit, een clean en dedicated frame met gladde lasnaden en ruimte voor brede banden, en veelzijdigheid voor vakanties, woon-werkverkeer en boodschappen.

Veel gestelde vragen #
Santos trekking lite rood
Trekking Lite #

De Trekking Lite van Santos is een sport-coupé onder de fietsen, met een verfijnde afwerking, laag gewicht en brede inzetbaarheid. Het is een lichtgewicht sportfiets voor sportieve en recreatieve toerrijders, maar ook geschikt voor woon-werkverkeer en reizen.

Veel gestelde vragen #
Santos Race Lite blauwe letters
Race Lite #

De Race Lite van Santos lijkt op een racefiets, maar is eigenlijk veel meer dan dat. Het is een endurance racer die het gat vult tussen lichtgewicht racers en degelijke randonneurs. Met de Rohloff-naaf en tandriem is het een betrouwbare fiets voor dagelijks gebruik, woon-werkverkeer en lange tochten.

Veel gestelde vragen #

All Terrain #

Adventure Lite #

De Santos Adventure Lite is een multifunctionele avonturenfiets, ontworpen voor modderige terreinen en gravelpaden. De fiets is licht en snel, en kan tot 25 kilo bagage dragen met de juiste dragers. Met de sterke en duurzame Rohloff of Pinion aandrijving en riemaandrijving kan je gemakkelijk offroad rijden.

Veel gestelde vragen #

#

Urban #

SUB #

De Santos SUB is oorspronkelijk ontworpen als stadsfiets, maar is geleidelijk aangepast met onderdelen van mountainbikes en vakantiefietsen. Hierdoor is het een duurzame en solide fiets geworden, geschikt voor zowel de stad als bikepacking trips en fietsvakanties.

Veel gestelde vragen #

#

Tandem #

Double Travel #

De Double Travel 2 is een vakantiefiets voor twee personen die samen het avontuur aangaan. De fiets draagt gemakkelijk alle bepakking en is geschikt voor elk terrein dankzij de sterke vakantiewielen met brede banden.

Veel gestelde vragen #

#

Hoe heeft dit artikel je geholpen?
Bike Stories

Winkel gesloten

Van 21.07 t.e.m. 12.08