'Ontdek de Santos Travelmaster-E-Neo'

Travelmaster-E-Neo

Al kennisgemaakt met de allernieuwste Santos E-bike? De Travelmaster-E-Neo is speciaal door ons ontworpen voor de sportieve rijder die ook van comfort houdt en is vanaf voorjaar 2023 verkrijgbaar.

De stijlvolle en tegelijkertijd oersterke Travelmaster-E-Neo neemt je graag mee op avontuur. Of je nu met volle bepakking door de heuvels rijdt of aan het bikepacken bent over zanderige bospaadjes; de E-Neo houdt je solide en comfortabel in het zadel.

Het perfecte samenspel tussen rijder en techniek: de motor voelt bij elke pedaalslag direct aan hoeveel extra kracht je nodig hebt en geeft dit geruisloos. Het stijve frame gecombineerd met sterke wielen geschikt voor brede banden geeft je kracht en controle. Zo kun je optimaal genieten van de vrijheid die deze krachtige E-Neo je geeft. En lekker duurzaam de grenzen verleggen.

Accu verborgen in het frame

Je ziet niet direct dat de Travelmaster-E-Neo een E-bike is doordat de accu volledig is geïntegreerd in het frame. Al is het tempo en gemak waarmee je fietst natuurlijk veelzeggend. Een interne accu is niet alleen stijlvol maar ook praktisch: de accu is beter beschermd tegen invloeden van buitenaf en het geeft een nog stabieler gevoel. Uiteraard is de accu eenvoudig uitneembaar om eventueel binnenshuis op te laden, maar dat is geen must.

Lage of hoge instap?

Ga je voor het optimale gemak en comfort van een lage instap? Of wil je met volle bepakkking fietsen en kies je daarom voor de robuuste constructie van het hoge model? Met de E-Neo is de keuze aan jou want deze hoogwaardige avonturenbike is er in 7 maten: 3 lage instap en 4 hoge instap. Waar je ook voor gaat, de E-Neo biedt sowieso een comfortabele zithouding die ervoor zorgt dat je heel veel kilometers gaat maken.

 

Stille, krachtige achterwielmotor

Bij de Santos Travelmaster-E-Neo zit de motor direct in het achterwiel. Daardoor kan de energie die vrijkomt bij bergafwaarts rijden worden teruggevoerd naar de accu. Daarnaast is de motor veel stiller dan een middenmotor en geeft direct de benodigde extra power zodra je druk op de pedalen zet. Je merkt het meteen: nooit schokkerig starten of een vertraagde reactie. De Neodrives motor staat voor een ongeëvenaard natuurlijk en soepel rijgedrag.

Ook stabiel met volle bepakking

De Travelmaster-E-Neo houdt net als de niet-geëlektrificeerde Travelmaster 3+ van het avontuur. Het superstijve aluminium frame en de sterke voorvork zijn geschikt voor diverse voor- en achterdragers en geven geen krimp als je met 25 km per uur over een klinkerweg fietst of wat boomwortels tegenkomt. Ook niet als je veel bepakking verdeeld over vijf tassen meeneemt.

Pinion versnellingsbak & schrijfremmen

Met de Pinion bak heb je een extreem groot bereik. Je kunt snel schakelen, zelfs vanuit stilstand. De versnellingsbak zit in het hart van de fiets, rond de trapas. Deze lage positionering draagt bij aan de fijne rij-eigenschappen. De versnellingen worden beschermd door een lichtmetalen behuizing. Zo krijgen water en vuil geen kans. Combineer dit met een Santos carbon beltdrive en je hebt een onderhoudsarme en superduurzame aandrijving.

 

Eenvoudig zelf je achterwiel eruit halen

De Neodrives motor is de kern van een sterk achterwiel met korte spaken. Door de Santos quick release is dat wiel eenvoudig in en uit de fiets te halen. Zo kun je zelf je band vervangen als dat nodig is.

 

FAQ

Een Santos Travelmaster-E-Neo
start vanaf 8975€* voor een versie met schijfremmen en pinion C1.6 versnellingsbak.

* prijzen veranderen steeds, maak een afspraak voor een samenstelling te maken voor een correcte prijsofferte.

Het gewicht is momenteel nog niet bekend, van zodra de fiets leverbaar is delen we deze informatie meteen.

Deze afwerking maakt de fiets volledig uniek. Je kan de fiets ongelakt krijgen. Dit geeft een stoere ruwe uitstraling.

Deze fiets wordt verwacht in het voorjaar van 2023. Je kan al wel samenstellen via de customiser om een idee te krijgen van de opties en prijs.

Voel wat je leest!

Maak een uitgebreide testrit en ontdek wat het beste bij je past.

Dit model is nog niet beschikbaar om te testen