'Ontdek de Santos Travelmaster-E-Neo'

Travelmaster-E-Neo

Al kennisgemaakt met de allernieuwste Santos E-bike? De Travelmaster-E-Neo is speciaal ontworpen voor de sportieve rijder die ook van comfort houdt.

De stijlvolle en tegelijkertijd oersterke Travelmaster-E-Neo neemt je graag mee op avontuur. Of je nu met volle bepakking door de heuvels rijdt of aan het bikepacken bent over zanderige bospaadjes; de E-Neo houdt je solide en comfortabel in het zadel.

Het perfecte samenspel tussen rijder en techniek: de motor voelt bij elke pedaalslag direct aan hoeveel extra kracht je nodig hebt en geeft dit geruisloos. Het stijve frame gecombineerd met sterke wielen geschikt voor brede banden geeft je kracht en controle. Zo kun je optimaal genieten van de vrijheid die deze krachtige E-Neo je geeft. En lekker duurzaam de grenzen verleggen.

NeoDrives achtermotor

Conventionele middenmotor

IMG_0583

Lage of hoge instap?

Ga je voor het optimale gemak en comfort van een lage instap? Of wil je met volle bepakkking fietsen en kies je daarom voor de robuuste constructie van het hoge model? Met de E-Neo is de keuze aan jou want deze hoogwaardige avonturenbike is er in 7 maten: 3 lage instap en 4 hoge instap. Waar je ook voor gaat, de E-Neo biedt sowieso een comfortabele zithouding die ervoor zorgt dat je heel veel kilometers gaat maken.

 
IMG_0579

Stille, krachtige achterwielmotor

Bij de Santos Travelmaster-E-Neo zit de motor direct in het achterwiel. Daardoor kan de energie die vrijkomt bij bergafwaarts rijden worden teruggevoerd naar de accu. Daarnaast is de motor veel stiller dan een middenmotor en geeft direct de benodigde extra power zodra je druk op de pedalen zet. Je merkt het meteen: nooit schokkerig starten of een vertraagde reactie. De Neodrives motor staat voor een ongeëvenaard natuurlijk en soepel rijgedrag.

Bagage drager op Santos e-Neo

Ook stabiel met volle bepakking

De Travelmaster-E-Neo houdt net als de niet-geëlektrificeerde Travelmaster 3+ van het avontuur. Het superstijve aluminium frame en de sterke voorvork zijn geschikt voor diverse voor- en achterdragers en geven geen krimp als je met 25 km per uur over een klinkerweg fietst of wat boomwortels tegenkomt. Ook niet als je veel bepakking verdeeld over vijf tassen meeneemt.

IMG_0578

Pinion versnellingsbak & schrijfremmen

Met de Pinion bak heb je een extreem groot bereik. Je kunt snel schakelen, zelfs vanuit stilstand. De versnellingsbak zit in het hart van de fiets, rond de trapas. Deze lage positionering draagt bij aan de fijne rij-eigenschappen. De versnellingen worden beschermd door een lichtmetalen behuizing. Zo krijgen water en vuil geen kans. Combineer dit met een Santos carbon beltdrive en je hebt een onderhoudsarme en superduurzame aandrijving.

 
Motor op Santos e-Neo

Eenvoudig zelf je achterwiel eruit halen

De Neodrives motor is de kern van een sterk achterwiel met korte spaken. Door de Santos quick release is dat wiel eenvoudig in en uit de fiets te halen. Zo kun je zelf je band vervangen als dat nodig is.

 

De Intuïtieve Bedieningsunit

De bedieningsunit van de Santos Travelmaster E-Neo biedt een intuïtieve en gebruiksvriendelijke ervaring voor e-bike-rijders. Met verlichte knoppen voor zichtbaarheid in het donker, waterdichtheid voor bescherming tegen de elementen en grote knoppen die zelfs met handschoenen kunnen worden bediend, is deze unit ontworpen voor gemak en comfort. Het LED-display geeft directe informatie over de batterijstatus en de gekozen ondersteuningsstand, waardoor rijders altijd op de hoogte zijn. En voor degenen die meer gegevens willen, is het optioneel om een smartphone als display te gebruiken. Kortom, de bedieningsunit verbetert de e-bike-ervaring aanzienlijk, ongeacht de rijomstandigheden.

Een gigantisch bereik

Met een krachtig batterijpakket van 730Wh biedt de Travelmaster E-Neo een indrukwekkende energiecapaciteit. Dankzij deze royale batterij kun je met gemak een afstand van maximaal 175 kilometer afleggen in stand 1 met slechts één enkele lading. Zelfs als je een gevarieerd parcours rijdt, kun je nog steeds rekenen op een bereik van meer dan 100 kilometer. Dit maakt de Travelmaster E-Neo een uitstekende keuze voor avontuurlijke fietsers die graag langere afstanden afleggen zonder zich zorgen te hoeven maken over het opladen van hun elektrische fiets. 

FAQ

Wat kost een Travelmaster-E-Neo?

Een Santos Travelmaster-E-Neo
start vanaf 8975€* voor een versie met schijfremmen en pinion C1.6 versnellingsbak.

* prijzen veranderen steeds, maak een afspraak voor een samenstelling te maken voor een correcte prijsofferte.

Wat weegt een Travelmaster-E-Neo?

Het gewicht is momenteel nog niet bekend, van zodra de fiets leverbaar is delen we deze informatie meteen.

Hoe groot is de batterij?

Er zit een 730Wh batterij in de fiets, dat is goe voor een bereik tot 180km met 1 lading. 

Wanneer is de Santos Travelmaster-E-Neo beschikbaar?

De Travelmaster E-Neo is beschikbaar, je kan een testrit boeken zodat je zelf de kracht van deze nieuwe Santos fiets kan voelen.

Voel wat je leest!

Maak een uitgebreide testrit en ontdek wat het beste bij je past.

Bike Stories