businessman-commuter-with-bicycle-walking-home-RDKSJ3E-copy

Gemiddeld pendelt een Belgische werknemer 67 minuten per dag, heen en terug. Met een auto of bedrijfswagen mag je daar flink wat extra tijd bijrekenen. Zeker als Waze je de Antwerpse of Brusselse Ring op stuurt of vrolijk de propvolle Kennedytunnel injaagt. En dan hebben we het niet eens over de traditionele wegenwerken die onze Belgische zomers kleuren of de plotse winterprik die onze snelwegen omtovert tot traagwegen. 

Logisch dus dat steeds meer mensen uitkijken naar een alternatief. Waren dat vroeger vier andere wielen, van tram of bus, denken ze nu al vlugger aan twee. De infrastructuur begint beter te worden – geef de persoon die de fietsostrades bedacht een standbeeld! -, ook het aanbod aan tweewielers is nog nooit zo breed geweest. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat de verkoop van betrouwbare kwaliteitsfietsen en e-bikes volop in de lift zit. En zoiets kunnen wij alleen maar toejuichen!

Argumenten om je directie te overtuigen

Wordt het niets eens tijd dat ook jij switcht naar een goede fiets? Voor je daarvoor in eigen buidel tast, spreek er je werkgever eens over aan. Fietsleasing klinkt niet alleen trendy, het raakt echt steeds beter ingeburgerd. Veel bedrijven bieden dit tegenwoordig aan. Of ze staan ervoor open en wachten enkel nog op jou om hier concreet mee van start te gaan. Want fietsleasing heeft alleen maar voordelen.

  • socio-ecologisch: veel beter voor het milieu en je vermijdt tijdverlies door files
  • extra ruimte op de parking 
  • je komt frisser voor de dag, ervaart minder stress en er is minder ziekteverzuim
  • fiscaal voordeel: belastingvrije kilometervergoeding tot 23 cent per kilometer
  • geen dure onderhoudsbeurten van je wagen 
  • geen dure brandstof
  • investeringen in fietsinfrastructuur zoals fietsstallingen, douches en kleedkamers zijn maar liefst 120% aftrekbaar.
Brompton2017_005

Administratieve ondersteuning van A tot Z

Omschakelen naar de fiets of een e-bike kan echt je leven veranderen. Het is gezonder, zowel fysiek als mentaal, bewuster, socialer, inspirerender. Je haalt gewoon veel meer uit je dag, je week, je leven. Het past dan ook volledig bij onze filosofie: ‘Leef je mooiste leven’ prijkt niet zomaar in koeien van letters op onze muur. Wij helpen je dan ook heel erg graag om vlot over te schakelen.

Zodra je je werkgever hebt overtuigd aan fietsleasing te doen, spring bij ons binnen. Wij begeleiden je doorheen het hele administratieve traject. Vanessa regelt alle paperassen, Jurgen en Olivier bouwen samen met jou je perfecte fiets waarmee je een nieuw, stressvrij hoofdstuk in je leven kunt binnentrappen.

Fietsen Jurgen winkel

Kom spontaan bij ons langs of maak een afspraak. Dan leggen we je haarfijn uit wat de mogelijkheden zijn, hoe we precies te werk gaan, wat er allemaal bij komt kijken en tegen wanneer we jouw nieuwe fiets hebben gebouwd. 

Tot snel in onze winkel!

Blog

5 prachtige fietstochten in België die we van harte aanbevelen!

Blog

Bike styling: de fiets met jouw karakter

Blog

Riem versus ketting: wat maakt een riem zo interessant?

Blog

10 praktische bikepacking tips om mee te beginnen

Bike Stories