170-santos-Travelmaster-e-Neo-Versnellingen

Welke versnellingen kunnen op een Travelmaster e-Neo?

Pinion versnellingen kunnen op een Travelmaster e-Neo geplaatst worden. Je kunt kiezen uit een Pinion versnellingsbak met 6, 12 of 18 versnellingen. De keuze van het aantal versnellingen hangt af van het doel van het fietsgebruik en de persoonlijke rijstijl.

Bij gebruik van de fiets voor sportieve ritten door bijvoorbeeld heuvelachtig terrein, kan het verstandig zijn om te kiezen voor de optie met 18 versnellingen. Hiermee kan je gemakkelijk schakelen tussen de verschillende versnellingen en is het mogelijk om steile hellingen te beklimmen. Voor een comfortabele tourrit op vlak terrein kan de optie met 6 of 12 versnellingen wellicht meer dan voldoende zijn.

Het Pinion-versnellingssysteem biedt de mogelijkheid om de versnellingen in een gesloten versnellingsbak onder te brengen, waardoor deze goed beschermd worden tegen invloeden van buitenaf zoals vuil, vocht en slijtage. Dit zorgt voor een langere levensduur van het systeem en een betere duurzaamheid. Pinion versnellingen kunnen op een Travelmaster e-Neo dan ook een goede optie zijn.

Vergelijk de modellen #

Versnellingen kunnen op een Travelmaster e-Neo
Pinion C1.6 #

De Pinion C1.6 is een compacte en lichte versnellingsbak die perfect geschikt is voor gebruik in stedelijke e-bikes en e-cargo bikes. Een C1.6 biedt 6 versnellingen met een totale reikwijdte van 295%. De versnellingsbak is betrouwbaar en duurzaam en vereist weinig onderhoud dankzij het afgesloten behuizingsontwerp dat vuil buiten houdt.

Versnellingen kunnen op een Travelmaster e-Neo
Pinion C1.12 #

De C1.12 is met 12 versnellingen en een totale bereik van 600%, de perfecte gearbox voor de veeleisende fietser die een breed scala aan snelheden nodig heeft voor verschillende terreinen. Een C1.12 is geschikt voor allerlei soorten fietsers.

Versnellingen kunnen op een Travelmaster e-Neo
Pinion P1.18 #

De Pinion P1.18 is een unieke en compacte versnellingsbak met 18 echte versnellingen en een ongeëvenaard bereik van 636%. Het schakelen gaat razendsnel en de versnellingsbak is bestand tegen vuil en modder. Met de P1.18 heb je altijd de juiste versnelling bij de hand!

Hoe heeft dit artikel je geholpen?