47-Pendix-Santos-garantie

Hoeveel is mijn garantie op een Pendix systeem?

Als trotse eigenaar van een Pendix e-bike systeem vraag je je misschien af hoe het zit met de garantie op jouw systeem. Bij Bike Stories begrijpen we hoe belangrijk het is om te weten waar je aan toe bent als het gaat om garantie op jouw kostbare aankoop. Hieronder geven we je graag meer informatie over de garantie op een Pendix systeem.

Garantievoorwaarden #

Pendix biedt een standaard fabrieksgarantie van twee jaar op het Pendix eDrive-systeem. Deze garantie geldt voor alle defecten die te wijten zijn aan materiaal- of fabricagefouten van het Pendix-systeem. De garantie op een Pendix is geldig vanaf de aankoopdatum en kan alleen worden ingewisseld door de oorspronkelijke koper van het systeem. Het is belangrijk om erop te wijzen dat de garantie niet van toepassing is op onderdelen die onderhevig zijn aan normale slijtage.

5 jaar garantie op Santos pendix #

Santos geeft 100.000km of 5 jaar (wat eerst komt) garantie op de motor van alle Santos PX E-bikes. Deze garantie is enkel mogelijk op Pendix systemen die door Santos geleverd werden. Die herken je door het ‘Pendix for Santos’ logo.

Hoeveel is mijn garantie op een Pendix systeem?

Hoe maak ik aanspraak op garantie? #

Als er iets mis is met jouw Pendix-systeem (gekocht bij Bike Stories) en je wilt aanspraak maken op de garantie, dan kun je dit bij ons melden. Wij zullen dan samen met jou bekijken wat er aan de hand is en wat de beste oplossing is. Vaak start dit door een onderzoek naar de oorzaak, documenteer dus steeds heel gedetailleerd wat er zich wanneer voordoet. Soms gaat het echt over details, op welke ondergrond reed je en in welke ondersteuning, in welke weersomstandigheden, hoeveel percentage batterij had je,…
Documenteer wat je moet doen om de fout opnieuw te reproduceren.

In sommige gevallen kan het nodig zijn om het systeem op te sturen voor reparatie. In andere gevallen kunnen wij het probleem ter plekke oplossen.

Hoe heeft dit artikel je geholpen?