15-Ontdek-de-Santos-Adventure-Cage

Santos Adventure Cage

Flexibel & onbreekbaar #

Santos Adventure Cage

Dat zit goed vast #

De Santos Adventure Cage is een robuuste en betrouwbare accessoire voor avontuurlijke fietsers. Dankzij zijn sterke basis en flexibele wanden, past deze kooi zich gemakkelijk aan elke vorm aan en zit hij stevig vast met slechts 3 bouten op het frame van de fiets.

De Adventure Cage is gemaakt van hoogwaardig kunststof, dat onbreekbaar is en bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Bovendien blijft er geen water in staan, wat het ideaal maakt voor gebruik tijdens regenachtige fietstochten.

Met de Santos Adventure Cage kun je vol vertrouwen op avontuurlijke fietsreizen gaan, zonder je zorgen te maken over de veiligheid van je drinkflessen of andere accessoires die je aan de kooi wilt bevestigen.

Santos Adventure Cage
Santos Adventure Cage

Gebruik hem met de Santos Drybag #

Als je op zoek bent naar een betrouwbare manier om je spullen droog en veilig op te bergen tijdens je fietsreis, dan is de Santos Adventure Cage in combinatie met de Santos Drybag de perfecte oplossing.

De Santos Adventure Cage is speciaal ontworpen om te gebruiken met de Santos Drybag, een waterdichte bagagezak met een inhoud van 4,5 liter. Deze zak is ideaal om bijvoorbeeld je slaapzak of extra kleding droog te houden tijdens je fietstocht.

Dankzij de Santos Adventure Straps kun je de bagagezak stevig vastmaken aan de Adventure Cage, zodat alles goed op zijn plek blijft zitten en je spullen niet nat worden. Met deze combinatie van accessoires ben je dus verzekerd van een veilige en droge reis.

Hoe heeft dit artikel je geholpen?
Bike Stories