111-krachtige-pendix-motor

Wat is een Pendix systeem?

Een Pendix systeem is een elektrische fietsmotor die je kunt installeren op bijna elke fiets. Het is een Duits merk dat bekend staat om zijn innovatieve technologieën en duurzame producten. Het Pendix systeem is ontworpen om je fiets om te toveren in een e-bike, zonder dat je een volledig nieuwe fiets hoeft te kopen. In dit artikel lees je alles wat je moet weten over het Pendix systeem.

Hoe werkt het Pendix systeem? #

Het Pendix systeem is een e-bike motor die wordt geïnstalleerd op de trapas van je fiets. Het wordt aangedreven door een lithium-ion batterij die aan het frame van je fiets wordt bevestigd. De motor werkt samen met de versnellingen van je fiets en zorgt voor een soepele en krachtige ondersteuning tijdens het fietsen. Het Pendix systeem heeft verschillende ondersteuningsniveaus, waardoor je zelf kunt bepalen hoeveel ondersteuning je nodig hebt.

Santos Pendix promo

#

Voordelen van het Pendix systeem #

Het Pendix systeem heeft verschillende voordelen ten opzichte van andere e-bike motoren. Ten eerste is het een retrofit-systeem, wat betekent dat het op bijna elke fiets kan worden geïnstalleerd. Dit maakt het een zeer flexibel systeem. Ten tweede is de motor zeer krachtig en soepel in gebruik, wat zorgt voor een comfortabele rijervaring. Ten derde is het Pendix systeem zeer duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Het systeem is ontworpen om lang mee te gaan en vereist weinig onderhoud.

Hoe heeft dit artikel je geholpen?
Bike Stories

Winkel gesloten

Van 21.07 t.e.m. 12.08