30-Magura-HS11

Wat is het verschil tussen Magura HS11 en HS33?

Wanneer je ervoor kiest om hydraulsche velgremmen van Magura op je fiets te plaatsen, vraag je je misschien af wat het verschil tussen Magura HS11 en HS33 is. In dit artikel leggen we het je uit.

Magura HS11 #

De Magura HS11 is een hydraulische velgrem voor fietsen die zich richt op gemakkelijke bediening en onderhoud. De remhendel is ontworpen om licht en soepel aan te voelen en heeft een ergonomische vorm die de hand beter ondersteunt. De HS11 heeft ook een instelbare hefboom die kan worden aangepast aan de grootte van de hand. Dit maakt het gemakkelijker om de remhendel te bedienen, zelfs met handschoenen aan.

Magura HS33 #

De HS33 is een hydraulische velgrem die voornamelijk wordt gebruikt in de mountainbikesport en bij trials. Deze rem heeft een kortere remweg en een hogere remkracht dan de HS11. De HS33 is ook lichter en compacter dan de HS11. De remhendel van de HS33 heeft een ergonomisch ontwerp en is gemakkelijk te gebruiken met één vinger.

Welke moet ik kiezen? #

De keuze tussen de Magura HS11 en HS33 hangt af van je behoeften en voorkeuren. Als je op zoek bent naar een rem die gemakkelijk te onderhouden is en een lichte en soepele remhendel heeft, is de HS11 een goede optie. Als je echter op zoek bent naar maximale remkracht en meer controle tijdens het remmen, is de HS33 een betere keuze.

Hoe heeft dit artikel je geholpen?
Bike Stories

Uitzonderlijk Gesloten

7 & 8 juni