54-Neo-Drives-kracht

Wat zijn de voordelen van een NeoDrives motor?

De NeoDrives motor is een krachtige elektrische achterwiel motor. De motor is compact maar toch zeer krachtig en betrouwbaar. Dit maakt hem zeer geschikt voor gebruik in verschillende soorten fietsen, van stadsfietsen tot trekking fietsen. In dit artikel zeten we de voordelen van een NeoDrives motor op een rijtje.

Waarom kiezen voor een fiets met een NeoDrives motor? #

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het kiezen voor een fiets met een NeoDrives motor. Allereerst biedt de motor een zeer natuurlijke ondersteuning tijdens het fietsen. De motor past zich aan jouw trapkracht aan en biedt hierdoor een soepele en comfortabele rijervaring. Bovendien is de motor zeer stil en trillingsvrij, waardoor je optimaal kunt genieten van jouw fietstocht.

Een ander groot voordeel van de NeoDrives motor is dat hij zeer krachtig is. Hierdoor kun je met gemak steile heuvels en bergen beklimmen, zonder dat je hierbij veel extra inspanning hoeft te leveren.

Tot slot is de NeoDrives motor betrouwbaar en duurzaam. Door de plaatsing achteraan in het wiel heb je een directe aandrijving. Er zijn geen tandwielen die kracht moeten overbrengen waardoor er minder slijtage kan optreden.

  • Geluidloos, geen storend gezoem van de motor.
  • Krachtige respons; soepele prestaties dankzij de grote motor die rechtstreeks in het achterwiel is geïnstalleerd.
  • Zeer geringe slijtage van riem en versnelling omdat de motor in het achterwiel is ingebouwd.
  • Energieterugwinning bij bergafwaarts rijden vermindert slijtage van de remmen en laadt de accu op.
  • Uiterst eenvoudige bediening en compatibiliteit met standaard fietsonderdelen – langdurige beschikbaarheid van reserveonderdelen is verzekerd
Hoe heeft dit artikel je geholpen?