125-Santos-Adventure-Straps

Santos Adventure Strap

Sterk en Multifunctioneel #

Het avontuur is onvoorspelbaar, en dat is juist wat het zo leuk maakt! Of je nu vandaag begint aan een bikepacking trip, morgen je fiets moet vervoeren in een kano of op een pick-up truck, of overmorgen extra water en boodschappen moet meenemen, een Santos Adventure Strap geeft je de vrijheid om alles wat je nodig hebt mee te nemen. Maak het vast, waar en onder welke omstandigheden dan ook. Of je nu door droog of nat weer, sneeuw of brandende zon fietst, de straps blijven soepel en sterk, wat het avontuur je ook brengt.

Santos adventure strap

Gemaakt voor avontuur #

De Adventure Straps zijn bijna overal tegen bestand. Of het nu gaat om UV-licht, extreme temperaturen, zout water of strenge vorst, de gespen blijven roestvrij en het TPU-materiaal blijft sterk en flexibel.

Herbruikbaar en verkrijgbaar in 2 maten #

Net als je Santos-fiets zijn de straps veelvuldig herbruikbaar. Ze zijn verkrijgbaar in twee maten: 46 en 66 centimeter, waarmee je respectievelijk een diameter van 13 en 20 centimeter kunt vastzetten. Bovendien kun je de straps oneindig verlengen door er meerdere aan elkaar te bevestigen, terwijl de trekkracht van 90 kg behouden blijft. De Santos Adventure Straps worden per 2 stuks verpakt in dezelfde maat.

Hoe heeft dit artikel je geholpen?
Bike Stories