93-geveerde-zadelpen

Wat is het verschil tussen de zadelpennen?

Er zijn verschillende soorten zadelpennen die je kan kiezen op je Santos fiets. Daarom lopen we in dit artikel even langs de verschillende pennen waaruit je kan kiezen. Het grootste verschil in keuze zit in de vaste of geveerde zadelpennen.

Vaste zadelpennen #

Om te beginnen zijn er vaste zadelpennen. Een vaste zadelpen is een eenvoudige, niet-verende zadelpen die vast zit aan het fietsframe.

Geveerde zadelpennen #

De tweede groep zijn geveerde zadelpennen. In tegenstelling tot een vaste zadelpen, heeft een geveerde zadelpen een mechanisme dat de schokken van de weg absorbeert. Hierdoor ervaart de fietser meer comfort tijdens het fietsen.

Parallelogram geveerde zadelpennen #

Parallelogram geveerde zadelpenpen zijn een specifiek type geveerde zadelpen. Een parallelogram geveerde zadelpen bestaat uit een scharnierend mechanisme dat zorgt voor een soepeler en meer gecontroleerde vering. Het gebruik van een geveerde zadelpen kan helpen bij het verminderen van vermoeidheid en zadelpijn tijdens langere ritten.

Santys ALU zadelpennen

Santos ALU zadelpen #

De Santos ALU zadelpen is een lichtgewicht aluminium zadelpen die gemakkelijk verstelbaar is. Het biedt nauwkeurige verstelmogelijkheden voor het zadel.

Syntace P6 zadelpennen

Syntace P6 #

De Syntace P6 zadelpen biedt lichte schokabsorptie, meer stabiliteit en comfort tijdens het rijden. Het biedt ook nauwkeurige micro-afstelling en maakt het mogelijk om de zadelpositie af te stellen.

Cane Creek Thudbuster zadelpennen

Cane Creek Thudbuster #

De Cane Creek Thudbuster is een “Parallelogram” verende zadelpen die zorgt voor extra comfort tijdens het fietsen. De zadelpen absorbeert schokken en trillingen, waardoor de druk op het zitvlak en rug wordt verminderd.

Kinekt Alu zadelpennen

Kinekt Alu zadelpen #

De Kinekt Suspension zadelpen op Santos maakt je fietstocht comfortabeler. Deze zadelpen vermindert vermoeidheid in rug, benen en heupen, ongeacht het type fiets of terrein. Deze pen hoort bij “Parallelogram” verende zadelpen

Santos extra setback zadelpennen

Santos extra setback #

De Santos extra setback zadelpen is een zadelpen die geschikt is voor fietsers die behoefte hebben aan meer afstand tussen het zadel en het stuur. Dit kan bijvoorbeeld het geval zijn bij fietsers met lange benen of een kort bovenlichaam.

Cane creek silk zadelpennen

Cane Creek Silk #

De Cane Creek Silk verende zadelpen is een uitstekende optie voor wielrenners die op zoek zijn naar extra comfort tijdens het fietsen. De zadelpen is ontworpen om de trillingen en schokken van de weg op te vangen.

Hoe heeft dit artikel je geholpen?
Bike Stories

Uitzonderlijk Gesloten

7 & 8 juni