251-Santos-Plus-concept

Santos PLUS concept

Twee wielmaten op één fiets #

Het Santos PLUS concept biedt de mogelijkheid om je fiets aan te passen aan verschillende behoeften, zonder concessies te doen. Of je nu op zoek bent naar een toegewijde vakantiefiets of een snelle woon-werk fiets, met de Travelmaster 3+ krijg je maximale sterkte en comfort tijdens je reizen, en tegelijkertijd een minimaal functioneel gewicht en veel snelheid wanneer je weer thuis bent. Deze fiets is werkelijk een wereldfiets, geschikt voor zowel avonturen als dagelijks gebruik.

Dankzij het Santos PLUS concept kun je eenvoudig van wielmaat wisselen. Rijd het hele jaar door op snelle wielen naar je werk en huur voor je vakantie een set comfortabele en sterke XL vakantiewielen. De dealer zal je fiets aanpassen en Santos zorgt ervoor dat je huurwielen in uitstekende conditie zijn, zodat je zorgeloos op reis kunt gaan.

Santos PLUS concept

Huur Santos wielen #

Zorgeloos op reis #

De Travelmaster 3+ is in de kern een krachtige en comfortabele vakantiefiets die ook dienst kan doen als een snelle woon-werk fiets gedurende de rest van het jaar. Bij een Santos (World) Store heb je de mogelijkheid om de passende wielen te huren. Hieronder leggen we uit hoe het werkt:

  1. Kies de Travelmaster 3+ met de wielen die het beste aansluiten bij je meest frequente rijbehoeften. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor snelle 28-inch sportwielen, geschikt voor dagelijks gebruik naar je werk, of iets stevigere wielen voor toertochten in de omgeving.
  2. Plan je vakantie naar bestemmingen zoals Frankrijk, Kirgizië of Argentinië – waar je maar wilt. Neem contact op met je vertrouwde Santos (World) Store en maak een afspraak. Samen kun je bespreken welke wielen het meest geschikt zijn en goed passen bij je huidige configuratie. Vervolgens zal de dealer de wielen voor je verwisselen.
  3. Huur de wielen voor de gewenste periode. Maak afspraken over het tijdstip van retourneren en vraag de dealer eventueel om een controle van de rest van je fiets. Hij zal het nodige onderhoud verrichten, zodat jij zorgeloos op reis kunt gaan.
  4. Door de wielen te huren, geniet je van gemoedsrust. Wat er ook met de wielen gebeurt, je kunt ze zonder extra kosten terugbrengen. Alleen voordelen, geen verplichtingen. Let op: diefstal is hierbij uitgesloten.
  5. Na je vakantie zal de dealer je eigen wielen weer terugplaatsen, zodat je snel weer naar je werk kunt fietsen, door de stad kunt rijden of boodschappen kunt doen.

Met Santos Wielen Huren ben je verzekerd van flexibiliteit en gemak, waardoor je zorgeloos kunt genieten van je reiservaringen.

Duurzame vakantiewielen #

De robuuste Santos XL vakantiewielen zijn perfect geschikt voor avontuurlijke ritten op onverharde wegen in Noorwegen, de kasseien van een schilderachtig Frans dorpje of een zandpad in Zuid-Amerika. Ze bieden zowel comfort als stevigheid. Met een 27,5 inch diameter en een bandbreedte van 62 mm, hebben deze wielen een ruime luchtkamer waarmee je kunt rijden met minder luchtdruk. Dit zorgt voor moeiteloos rijden over obstakels en een heerlijk comfortabel gevoel. Bovendien is de velg kleiner dan 28 inch en extra breed, wat het wiel extra stevig maakt.

Snelle sportwielen voor woon-werkverkeer #

Naast de Santos XL vakantiewielen kunnen er ook 28 inch wielen geplaatst worden in de Travelmaster 3+. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor snelle sportwielen met 42 mm banden. Deze wielen zijn licht en bieden een uitstekende snelheid voor je dagelijkse woon-werkverkeer, en ze zijn ook ideaal voor gebruik in de stad.

Hoe heeft dit artikel je geholpen?
Bike Stories

Uitzonderlijk Gesloten

7 & 8 juni