259 Santos Split part

Santos Split Part

Betrouwbare Frameverbinding #

Santos Split Part

Betrouwbare frameverbinding #

Het Santos Split Part is de oplossing om je frame stevig bij elkaar te houden. Dit onderdeel is onmisbaar voor een goede werking van je fiets. Het is speciaal ontworpen om de opening waar de tandriem doorheen gaat te verbinden met een supersterk en zelf uitlijnend onderdeel.

Eenvoudig te monteren en demonteren #

Het vervangen van een tandriem is een fluitje van een cent met het Santos Split Part. Het onderdeel kan namelijk gemakkelijk worden gedemonteerd met vier torx-boutjes, waardoor er voldoende ruimte ontstaat om de riem te vervangen. Bij het terugplaatsen van het Split Part zullen de pinnetjes aan beide delen zichzelf uitlijnen.

Bescherming van je frame #

Dankzij de vier torx-boutjes kun je het Santos Split Part stevig aandraaien zonder dat je je zorgen hoeft te maken over schade aan je frame. Als er toch iets misgaat met het schroefdraad, hoef je alleen het Split Part te vervangen zonder dat je frame beschadigd raakt.

Eenvoudig ontwerp #

Het Santos Split Part bestaat uit slechts zes onderdelen en zorgt voor een strakke en cleane uitstraling van je fiets. Het onderdeel is gemaakt van duurzaam aluminium en verzinkt staal dat niet roest. Kortom, het Santos Split Part is ontworpen voor een langdurig en probleemloos gebruik van je fiets.

Hoe heeft dit artikel je geholpen?
Bike Stories