126-Santos-Adventure-vork

Santos Adventure vork

De Santos Adventure vork biedt maximale keuzevrijheid #

Bij Bike Stories vinden we het belangrijk dat je niet beperkt wordt in je mogelijkheden. De Santos Adventure vork is ontworpen om je al die mogelijkheden te geven en is dan ook geschikt is voor alle Santos-fietsen met schijfremmen. Deze stijve voorvork is gemaakt van aluminium en voorzien van diverse strategisch geplaatste nokken, zodat je zelf kunt bepalen wat je wilt en hoe je het wilt. Niet alleen tijdens de bouw van je fiets, maar ook later. Wij geloven in flexibiliteit en keuzevrijheid, en met de Adventure vork krijg je dat ook.

Santos alleshouder

Je kunt bijvoorbeeld twee Santos alleshouders monteren voor bidons of onze nieuwe Santos drybags. Of ga voor een lowrider als je meer bagage wilt meenemen. Wil je voorkomen dat water en modder opspatten? Dan kun je ook een spatbord monteren op de Adventure vork. Daarnaast is er aan de voorkant een handige nok voor de lamphouder, waarmee je de koplamp precies op de juiste positie kunt zetten zodat het licht mooi over de band schijnt. Het vormslot van de lamphouder zorgt ervoor dat de lamp rechtop blijft staan.

De Adventure vork is ook compatibel met SON SL, een stekkerloze naafdynamo waarmee je het voorwiel eenvoudig kunt verwijderen. Wil je liever een andere voorvork? Dat kan natuurlijk ook, want bij Santos bepaal jij wat er op jouw fiets komt. In onze technische Customizer vind je alle opties en wij vertellen je graag alles wat je moet weten om de juiste keuze te maken.

Santos lamphouder

Hoe heeft dit artikel je geholpen?
Bike Stories