23-Santos-Adventure-rack

Santos AdventureRack

De Santos AdventureRack: 100% gemaakt in Nederland. Een prachtig gestroomlijnde, oersterke achterdrager voor het grote avontuur en de opvolger van de TravelRack XL. Het slimme ontwerp combineert hoogwaardig CroMo-staal voor de drager zelf en RVS voor alle bevestigingspunten en de onderste tasophangstang. Kortom, de perfecte metgezel voor uw volgende fietsavontuur!

Santos AdventureRack

Welke krachten kan de Santos AdventureRack aan? #

Wilt u nog meer bagage meenemen op uw fietsavontuur? Geen probleem! De AdventureRack achterdrager is uitgebreid getest op bagagetassen tot 40 kg, dus hij is klaar voor de grootste uitdagingen. Houd er rekening mee dat de drager niet geschikt is voor kinderzitjes, zie voetnoot.

Maar wat als u een fietskarretje wilt meenemen? Daar is ook aan gedacht! De onderste bevestigingspunten zijn afgeschuind, waardoor de drager compatibel is met een Bob-Yak Bike trailer. Zo kunt u nog meer bagage meenemen op uw fietsavontuur!

Waar hang ik tassen op een achterdrager? #

Met de Santos AdventureRack kun je de tassen op de juiste positie hangen, namelijk laag aan de drager. Hierdoor krijg je een betere balans op je fiets en voorkom je het zwabberen van je bagage. Zo kun je comfortabel en prettig fietsen, zelfs met volle tassen.

De twee ophanghaken van je tassen worden gescheiden door de voorste verticale stang. Hierdoor blijft je tas extra goed op z’n plaats en kun je vol vertrouwen de weg op.

Is de drager wel slijtage bestendig? #

De onderste tasophangstang van de Santos AdventureRack is niet gemaakt van CroMo staal, maar van RVS. Dit is erg handig, omdat de coating van de stang door intensief gebruik beschadigd kan raken en daardoor kan gaan roesten. Met de RVS tasophangstang is dit verleden tijd!

Bovendien zijn alle bevestigingspunten van de AdventureRack ook gemaakt van RVS. Dit maakt de drager zeer corrosiewerend en zorgt ervoor dat hij er na vele fietsavonturen nog steeds als nieuw uitziet.

Waar wordt het achterlicht gemonteerd? #

De achterlamp van de Santos AdventureRack wordt tussen de twee achterste bogen van de drager bevestigd, waardoor deze extra goed beschermd is tegen beschadigingen en stoten.

Om de uitstraling van de drager mooi strak te houden, wordt de verlichtingskabel binnendoor gelegd. Zo ziet het er niet alleen fraai uit, maar is de kabel ook goed beschermd tegen slijtage en beschadigingen.

Hoe wordt het spatbord bevestigd? #

De Santos AdventureRack heeft drie bevestigingspunten om het spatbord stevig op zijn plaats te houden, waardoor spatbord-stangetjes overbodig zijn. Dit zorgt voor een strak en gestroomlijnd uiterlijk van de achterdrager.

Maar als je toch de voorkeur geeft aan een spatbord met stangetjes, dan is dat natuurlijk altijd mogelijk. Dankzij de veelzijdigheid van de AdventureRack kun je de drager aanpassen aan jouw specifieke wensen en behoeften.

Hoe wordt de fietstas ondersteund? #

Bij de Santos AdventureRack worden tassen die aan de drager hangen zoveel mogelijk ondersteund in één plat vlak. Dit lijkt misschien logisch, maar bij veel dragers wordt de tas tijdens het bevestigen wat getordeerd. Dit kan op den duur leiden tot verbogen panelen of zelfs uitgescheurde haken.

Dankzij de slimme constructie van de AdventureRack wordt dit voorkomen en worden tassen gelijkmatig en goed ondersteund. Zo blijft je bagage veilig en stabiel tijdens je fietsavonturen.

Hoe heeft dit artikel je geholpen?
Bike Stories

Uitzonderlijk Gesloten

7 & 8 juni