73-Son-verlichting

Wat is SON fietsverlichting?

SON fietsverlichting is een soort verlichting die wordt aangedreven door een dynamo. Het is een duurzaam en betrouwbaar systeem dat zorgt voor uitstekende zichtbaarheid tijdens het fietsen. SON verlichting is verkrijgbaar in verschillende modellen, waaronder koplampen, achterlichten op zadelpen en verlichting voor bagagedragers. SON staat bekend om zijn hoogwaardige producten die zijn ontworpen voor dagelijks gebruik en langeafstands-fietsen.

Wat zijn de voordelen van SON verlichting? #

Er zijn verschillende voordelen aan het gebruik van SON fietsverlichting. Allereerst is het een duurzaam en betrouwbaar systeem dat lang meegaat. Dit komt door het volledig gesloten systeem, waardoor vocht niet tot in de verlichting raakt. Bovendien biedt SON verlichting uitstekende zichtbaarheid tijdens het fietsen, wat bijdraagt aan je veiligheid op de weg. SON verlichting is ook erg energie-efficiënt, waardoor je dynamo minder hard hoeft te werken en je meer energie kunt besparen tijdens het fietsen. De verlichting is niet voorzien van een ingebouwde schakelaar, maar dankzij het slimme ontwerp kan de schakelaar er gemakkelijk op worden geklikt. Hierdoor zijn er geen openingen n het systeem waar vocht lang kan binnen komen. Dit versterkt het duurzame karakter van de SON-verlichting nog meer.

Voordelen SON verlichting Beschrijving
100% Aluminium behuizing De aluminium behuizing zorgt voor goede koeling en is extreem robuust.
Geoptimaliseerde koeling De high-power LED is gesoldeerd op een koperen heatsink die direct op de aluminium behuizing zit: optimale warmtegeleiding gegarandeerd.
Anti-Reflecterend Glas Een nieuw anti-reflecterend glas laat meer licht door dan een plastic lens. Geen problemen door veroudering of krassen.
SON Coaxiale kabel Ziet er goed uit en is zeer robuust: de 2-polige coaxiale kabel, speciaal gemaakt voor SON.
Helder standlicht Belangrijk op een dynamo-aangedreven licht: een standlicht dat zicht mogelijk maakt in de nabije omgeving.
Magnetische schakelaar De schakelaar die een intern reed-contact bedient, zorgt voor een hermetisch gesloten behuizing en is toch gemakkelijk te gebruiken.
Gepotte elektronica Epoxy-potting verzegelt de behuizing en beschermt de elektronica tegen vocht en schokken.
Styling De SON verlichting ziet er strak en knap uit, als je dit dan nog in een kleurtje kiest kan je de fiets helemaal naar jouw zin stylen.
Hoe heeft dit artikel je geholpen?