41-pendix-actieradius

Hoe ver kan ik rijden met een Pendix systeem?

De afstand die je kunt rijden met een Pendix systeem is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het gewicht van de berijder, de weerstand van de weg en het niveau van de ondersteuning. Over het algemeen is de Pendix actieradius met een volledig opgeladen batterij (500Wh) tussen de 62 en 120 kilometer. Het is echter belangrijk op te merken dat dit slechts een schatting is en dat de werkelijke afstand kan variëren.


Uitgebreide test van Santos #

Ronald Spijkermans teste de Santos Travelmaster 3+ met pendix en schreef er een uitgebreid verslag over op de Santos Bikes website.

Hij testte de batterij uitgebreid en kwam thuis met deze resultaten.

Hoe kan ik het actieradius van de batterij verhogen? #

Om het actieradius van de batterij te verhogen, zijn er enkele stappen die je kunt nemen. Zorg dat je op de optimale bandendruk rijd. Verlaag je luchtweerstand door losse kleren of open fietstassen te vermeiden. Wissel voldoende van ondersteuning, verlaag de ondersteuning wanneer je minder hulp nodig hebt. Pas met de app je bestuurdersprofiel aan naar een Efficiënter programma.

Hoe heeft dit artikel je geholpen?

Santos Travelmaster E-Neo

De splinternieuwe Santos Travelmaster E-Neo is gearriveerd en staat gereed voor testritten. Deze indrukwekkende hybride fiets voor zowel stadsgebruik als lange reizen zal je verrassen met zijn vermogen en comfort.