123-TM2-Velg

Welke velgen kunnen op de Travelmaster 2+?

3 soorten velgen kunnen op de Travelmaster 2+: de Sportvelg, de Bikepacking velg en de Vakantievelg. Het grote verschil tussen deze velgen zit in de sterkte en het gewicht.

Vakantievelg XL velgen kunnen op de Travelmaster 2+
Vakantievelg XL

Deze velg is ontworpen om een sterkere, stabielere en duurzamere optie te bieden voor fietsers die lange afstanden afleggen of zware bagage mee willen nemen tijdens ritten in zware omstandigheden.

Bikepacking/gravel velgen kunnen op de Travelmaster 2+
Bikepacking / gravel velg

De bikepacking en gravel velg van Santos Bikes is ontworpen voor fietsers die van avontuur houden en op zoek zijn naar een sterke, duurzame en lichte velg die geschikt is voor ruige omstandigheden.

Sport velgen kunnen op de Travelmaster 2+
Sportvelg

De sportvelg van Santos Bikes is ontworpen voor fietsers die op zoek zijn naar een lichte en sterke velg die geschikt is voor snelle ritten op de weg. Deze velg is ontworpen om te worden gebruikt met smalle banden, waardoor hij ideaal is voor racefietsen en snelle toertochten.


Beter te sterk dan een beetje te zwak #

Het is belangrijk om de juiste velg te kiezen voor de meest veeleisende omstandigheden waarin je de fiets gaat gebruiken. Zelfs als je van plan bent om slechts twee weken zwaar beladen op fietsvakantie te gaan, is het raadzaam om te kiezen voor de Vakantievelgen. Een lichtere velg zou in deze situatie te zwaar belast worden, met het risico dat de spaken breken. Sterkere velgen kunnen op de Travelmaster 2+ dan een betere optie zijn.

Hoe heeft dit artikel je geholpen?