221-SUB-voordrager

Welke voordrager kan op de SUB?

De Santos Twinrack voordrager kan op de SUB worden geïnstalleerd, zodat je nog meer bagage kunt meenemen en je reiscomfort verder kunt vergroten.

Voor fietsreizigers is een voordrager een waardevolle toevoeging aan de fietsuitrusting. Door een voordrager te gebruiken, kan je namelijk gemakkelijk extra bagage meenemen tijdens je reis, zoals tenten, slaapzakken en kookgerei.

De Twinrack voordrager kan op de SUB het gewicht van de bagage gelijkmatig over de fiets verdelen. Hierdoor blijft de fiets stabieler tijdens het rijden. Dit is vooral belangrijk wanneer je als fietsreiziger lange afstanden aflegt en veel bagage meeneemt.

Welke voordrager kan op de SUB?
Welke voordrager kan op de SUB?
Bagage op de juiste plaats

Door de lage ophanging van de tassen aan de drager wordt zwabberen voorkomen. Zo fiets je comfortabel en aangenaam met je bagage. De lowrider is geschikt voor het dragen van 2 x 7,5 kg bagage.

Welke voordrager kan op de SUB?
Bescherming tegen corosie

De tasophangstang is gemaakt van roestvrij staal in plaats van CroMo-staal. Dit is handig omdat de tassenhaken de coating van de stang kunnen beschadigen bij intensief gebruik. Bij een stang van CroMo-stal leidt dit tot roestvorming. Dankzij deze innovatieve aanpassing naar RVS is dit probleem verleden tijd. Ook alle bevestigingspunten zijn van RVS gemaakt.

Welke voordrager kan op de SUB?

Ook voor niet-Santos fietsen

De universele maatvoering van de Twinrack lowrider maakt het mogelijk om hem te monteren op andere fietsen dan Santos. Dit is handig voor fietsers die geen Santos fiets hebben.

Hoe heeft dit artikel je geholpen?
Bike Stories

Winkel gesloten

Van 21.07 t.e.m. 12.08