207-Race-lite-sturen

Welke sturen kunnen op een Race Lite?

De Race Lite van Santos is dé fiets voor echte snelheidsduivels die prestaties op de weg willen leveren. En het racestuur is daarbij een onmisbaar onderdeel! Dit gestroomlijnde stuur brengt je in een aerodynamische positie, waardoor de luchtweerstand wordt verminderd en je snelheid toeneemt. Maar dat is nog niet alles! Met verschillende handposities kan je tijdens lange ritten vermoeidheid verminderen en de controle verbeteren. Onderstaande sturen kunnen op een Race Lite geplaatst worden.

Ergotech rando classic sturen kunnen op een Race Lite
Ergotech rando classic
Het uiteinde van het stuur is iets breder dan bij een normaal racestuur, wat handig is voor lange tochten en verschillende soorten terrein.
Ergotech rando ergo
Dit stuur heeft een lichte buiging bij de stuurpen, waardoor je iets hoger en comfortabeler zit. Het stuur is ook platter waardoor je meer oppervlakte hebt voor je hand.
Race gravel
Door het stuur iets naar buiten te laten wijzen, biedt het meer comfort dan een traditioneel racestuur. Dit maakt het ideaal als je efficiëntie wilt combineren met offroad plezier.
Ritchey race o.s. 40cm
Het racestuur van 40cm is ontworpen om te voldoen aan de eisen van de echte racefans, met een klassiek ontwerp en betrouwbaarheid voor de ultieme race-ervaring.
Ritchey race o.s. 44cm
Als je wat extra ruimte wilt, is ons stuur ook beschikbaar in 44cm.
Syntace race 44 / 46cm
Dankzij de 6% sweep van het stuur richting het lichaam is de positie compacter en zijn de remhendels gemakkelijker te bereiken. Bovendien maakt de verminderde drop het eenvoudiger om in de beugels te rijden.
Hoe heeft dit artikel je geholpen?
Bike Stories

Uitzonderlijk Gesloten

7 & 8 juni