174-santos-Travelmaster-e-Neo-stuur

Welke sturen kunnen op een Travelmaster E-Neo?

Je kan een Travelmaster E-Neo op verschillende manieren afwerken, heel sportief met een racestuur of juist heel comfortabel met een multipositie stuur. Verschillende categorieën sturen kunnen op een Travelmaster E-Neo geplaatst worden. We sommen de verschillende categorieën even op waaruit je kan kiezen en wat er de voordelen van zijn.

Comfort stuur

Een comfort stuur is voor de relaxte rijder. Deze sturen zorgen voor een rechtere houding die meer geschikt is voor de rustigere ritten.

Trekking(reis) stuur

Trekking of reissturen zijn meer modulair. Je hebt meer mogelijkheden om van positie te veranderen. Er is ook meer plek voor accessoires zoals GPS, tasje, GSM,…


Comfort sturen #

Dit type stuur, ook wel comfort stuur genoemd, is ontworpen om de rijervaring van fietsers te optimaliseren door de ergonomie te verbeteren en de druk op de handen, polsen en schouders te verminderen. Het gebruik van een comfort stuur kan helpen bij het verminderen van vermoeidheid tijdens lange ritten en het verbeteren van de controle en het comfort op verschillende soorten terrein. Voor fietsers die op zoek zijn naar een comfortabele en ontspannen rijervaring tijdens hun fietsavonturen, is het comfort stuur dan ook een belangrijk element.

Comfort sturen kunnen op een Travelmaster E-Neo
Comfort
De meest comfortabele houding, dit stuur komt naar het lichaam toe.
Comfort Retro
Een comfortable houding, waarbij het stuur lichtje naar je toe komt.
Ergotec Aerowing O.S.
Een comfort stuur met dikkere diameter, dit maakt het stuur stijver en sterker.
BAM city
Het BAM city stuur is een flexibel stuur dat trillingen en schokken opvangt. Dit is ideaal voor ritten over kasseien in de stad

Trekking (reis) sturen #

Deze trekking- en reissturen zijn ontworpen om de rijder verschillende handposities en gripopties te bieden, wat zorgt voor een optimale aanpassing aan diverse rijomstandigheden en terreinen. Daarnaast maakt het stuur het mogelijk om gemakkelijk bagage zoals fietstassen mee te dragen, wat onmisbaar is voor lange reizen. Naast het verbeteren van de stabiliteit en controle van de fiets, zijn trekking- en reissturen van cruciaal belang bij langeafstandsritten en off-road avonturen. Kortom, voor fietsers die op zoek zijn naar een comfortabele, betrouwbare en veelzijdige Santos voor lange afstanden en off-road avonturen, zijn trekking- en reissturen essentiële onderdelen.

Trekking sturen kunnen op een Travelmaster E-Neo
Syntace Duraflite
De Duraflite is een stijf stuur met een lichte knik naar het lichaam, ideaal voor offroad ritten.
BAM trekking
Het BAM trekking stuur is een flexibel stuur dat trillingen en schokken opvangt. Dit is ideaal voor ritten over kasseien en gravel paden.
Trekking rizer 2cm
De trekking rizer is een stuur dat lichtjes naar het lichaam toe komen. Het stuur komt 2cm omhoog, waardoor je rechter zit.
Multiposition verstelbaar
Verstelbare multipositionstuur kan op meerdere manieren worden ingesteld voor een passende zithouding. Het is veilig en ideaal voor lange vakantiereizen met bagage.
Santos M10
De anatomische vorm van het stuur zorgt voor een natuurlijke en ontspannen handpositie.
De breedte kan aangepast worden en is in het midden voorzien van extra ruimte voor accessoires.
Hoe heeft dit artikel je geholpen?