172-santos-Travelmaster-e-Neo-achterdrager

Welke achterdrager kan op de Travelmaster E-Neo?

Een achterdrager kan op de Travelmaster E-Neo gemonteerd worden als je verwacht veel bagege mee te nemen. De Travelmaster E-Neo is compatibel met drie verschillende achterdragers, die variëren in hun maximale draagvermogen. Hierdoor heb je de keuze uit een lichtere variant wanneer je weinig tot geen bagage meeneemt, of juist voor de uiterst robuuste Santos AdventureRack als je veel bagage wilt meenemen.

De Santos AdventureRack achterdrager kan op de Travelmaster E-Neo

Santos AdventureRack #

De Santos AdventureRack is een bagagedrager die speciaal is ontworpen voor avontuurlijke fietsers. Het is een hoogwaardige en robuuste bagagedrager die bestand is tegen zware omstandigheden en geschikt is voor lange fietstochten in ruw terrein.

De AdventureRack is gemaakt van hoogwaardig aluminium en heeft een draagvermogen van 40 kg. De bagagedrager heeft een modulair ontwerp en is voorzien van verschillende bevestigingspunten, waardoor je allerlei soorten bagage kunt meenemen. Zo kun je bijvoorbeeld een grote fietstas, een tent, een slaapzak, een brander en andere kampeeruitrusting meenemen.

Santos LiteRack #

De Santos LiteRack is een lichtgewicht bagagedrager die is ontworpen voor dagelijks gebruik en lichtere bagage. Het is een minimalistische en slanke bagagedrager die perfect is voor stadsfietsen, maar ook geschikt is voor lichtere trekking- of gravelbikes.

De LiteRack is gemaakt van aluminium en heeft een draagvermogen van 10 kg. Het heeft een eenvoudig ontwerp met een enkele horizontale balk en twee verticale steunen. De bagagedrager heeft geen zijsteunen, waardoor het een slank en minimalistisch uiterlijk heeft.

De Santos LiteRack achterdrager kan op de Travelmaster E-Neo
De Santos LiteRack XL achterdrager kan op de Travelmaster E-Neo

Santos LiteRack XL #

De Santos LiteRack XL is een bagagedrager van Santos die speciaal is ontworpen voor het vervoeren van grotere en zwaardere bagage. Het is een robuuste en duurzame bagagedrager die geschikt is voor dagelijks gebruik en voor langere fietstochten.

De LiteRack XL heeft een draagvermogen van 20 kg, wat aanzienlijk meer is dan de LiteRack. Het is gemaakt van hoogwaardig aluminium en heeft een verstevigde constructie met dubbele horizontale balken en verticale steunen. Dit zorgt voor een stevige en stabiele bevestiging van de bagage.

Hoe heeft dit artikel je geholpen?
Bike Stories

Uitzonderlijk Gesloten

7 & 8 juni