224-Cross-lite-voordrager

Welke voordrager kan op de Cross Lite?

Op de Santos Cross Lite heb je de keuze uit 2 voordragers; of de compacte Santos Twinrack of de Tubus Grand Expedition voordrager kan op de Cross Lite geplaatst worden.

Voor fietsreizigers kan een voordrager een handige toevoeging zijn aan hun fietsuitrusting. Met een voordrager kan je namelijk gemakkelijk extra bagage meenemen tijdens hun reis, zoals tenten, slaapzakken en kookgerei.

Een voordrager zorgt er ook voor dat het gewicht van de bagage gelijkmatig verdeeld is over de fiets, waardoor de fiets stabieler blijft tijdens het rijden. Dit is vooral belangrijk wanneer je als fietsreiziger lange afstanden aflegt en veel bagage meeneemt. Een voordrager kan op de Cross Lite dus zeker een goede optie zijn!

Welke voordrager kan op de Cross Lite?
Santos Twinrack
Welke voordrager kan op de Cross Lite?
Tubus Grand Expedition (front)

Santos Twinrack #

Vervaardigd in Nederland, is de Santos TwinRack een onmisbare accessoire voor lange fietstochten. Deze lowrider bagagedrager is speciaal ontworpen voor de voorvork en is gestroomlijnd en robuust. Het is een slimme combinatie van hoogwaardig CroMo-staal en RVS.

Bescherming tegen corrosie
De tasophangstang is gemaakt van roestvrij staal in plaats van CroMo-staal. Dit is handig omdat de tassenhaken de coating van de stang kunnen beschadigen bij intensief gebruik, wat leidt tot roestvorming. Dankzij deze innovatieve aanpassing is dit probleem verleden tijd. Alle bevestigingspunten zijn ook van RVS gemaakt.

Bagage op de juiste positie
Door de lage ophanging van de tassen aan de drager wordt zwabberen voorkomen en fiets je comfortabel en prettig met je bagage. De lowrider is geschikt voor het dragen van 2 x 7,5 kg bagage.

Geschikt voor niet-Santos fietsen
De universele maatvoering van de Twinrack lowrider maakt montage op andere fietsen dan een Santos mogelijk. Dit is een handige eigenschap voor fietsers die geen Santos fiets hebben.

Welke voordrager kan op de Cross Lite?
Welke voordrager kan op de Cross Lite?

Tubus grand Expedition #

De Tubus Grand Expedition Front is een premium bagagedrager die specifiek is ontworpen voor langdurige fietstochten en zware lasten. Gemaakt van hoogwaardig CroMo-staal, is deze bagagedrager geschikt voor fietsen met een voorvork die is uitgerust met lowrider bevestigingspunten.

Veel bagage
De Grand Expedition Front is ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen van fietsers die lange afstanden afleggen met een grote hoeveelheid bagage. Met een maximale draagcapaciteit van 18 kg, is deze bagagedrager ideaal voor fietsers die veel bagage meenemen, of voor fietsvakanties.

Sterk bevestigd
De innovatieve bevestigingssystemen van deze bagagedrager zorgen ervoor dat tassen stevig op hun plaats blijven, zelfs op ruig terrein. Dit zorgt voor een stabiele en comfortabele rit, zelfs met zware belasting.

Hoe heeft dit artikel je geholpen?
Bike Stories