159-TN2.8-Banden

Welke banden kunnen op de Travelmaster 2.6?

Het kiezen van de juiste band is eigenlijk best makkelijk. Je moet gewoon kijken naar je rijstijl en de omgeving waarin je rijdt. Als je vooral op verharde wegen rijdt, kies je best voor een band die daar geschikt voor is en niet voor een offroad band. En als je in het bos rijdt, is het niet slim om te kiezen voor een gladde band. De 4 onderstaande banden kunnen op de Travelmaster 2.6 geplaatst worden. Deze banden vallen onder de categorie tour & trekking banden.

Tour en Trekking banden #

Een hybride fietsband is speciaal ontworpen om zowel op de weg als op bospaden een lage rolweerstand te hebben. Deze banden bieden uitstekende grip op de weg in alle weersomstandigheden en zijn daarom ideaal voor zowel woon-werkverkeer als lange fietstochten. Bovendien zijn hybride fietsbanden meestal uitgerust met een anti-leklaag, wat de kans op lekke banden vermindert.

Onderstaande Tour en Trekking banden kunnen op de Travelmaster 2.6 een goede keuze zijn. Welke je kiest, hangt af van je persoonlijke voorkeuren.

Welke banden kunnen op de Travelmaster 2.6?
Big apple
De Big Apple buitenband is een comfortabele band die zorgt voor een soepele rit. De band heeft een breed loopvlak en een hoge luchtkamer, waardoor hij goed geschikt is voor stadsfietsen en elektrische fietsen. De Big Apple biedt ook een goede lekbescherming
Welke banden kunnen op de Travelmaster 2.6?
Marathon Greenguard
De Schwalbe Marathon fietsband is een duurzame en betrouwbare band met verbeterde lekbescherming, geschikt voor dagelijkse woon-werkverkeer, lange fietstochten en fietsreizen.
Welke banden kunnen op de Travelmaster 2.6?
Big Ben
De Big Ben buitenband van Schwalbe biedt veel grip en comfort, heeft een effectieve lekbescherming en is geschikt voor verharde wegen en licht off-road terrein.
Marathon Mondial
De Schwalbe Marathon Mondial is een hoogwaardige all-terrain fietsband met uitstekende grip, lekbescherming en lange levensduur, ontworpen voor langeafstandsfietsen in diverse omstandigheden.
Hoe heeft dit artikel je geholpen?
Bike Stories