220-Trekking-lite-voordrager

Welke voordrager kan op de Trekking Lite?

Helaas is het niet mogelijk een voordrager te plaatsen op de Santos Trekking Lite. Een voordrager kan op de Trekking Lite dus geen optie zijn om extra bagage mee te kunnen nemen. Er zijn gelukkig wel andere mogelijkheden.

De Santos Trekking Lite is een lichte fiets die is afgewerkt met de Santos lichtgewicht aluminium voorvork. Het is echter belangrijk om te weten dat deze voorvork geen nokjes heeft voor het monteren van accessoires. Gelukkig zijn er tasjes (zoals die van Ortlieb) beschikbaar die je op een voorvork zonder nokjes kunt monteren, zodat je toch wat bepakking op de voorvork kunt plaatsen. Houd er wel rekening mee dat dit het rijgedrag zal beïnvloeden. Het frame van de Trekking Lite is namelijk minder stijf dan dat van de Travelmaster of andere Trekking Lite modellen, waardoor het extra gewicht van de bepakking invloed heeft op het stuurgedrag.

Als je besluit om bepakking op de voorvork te monteren, is het raadzaam om te kiezen voor de vakantievelgen om ervoor te zorgen dat je wiel sterk genoeg is voor de extra belasting.

Hoe heeft dit artikel je geholpen?
Bike Stories