161-TM2.9-sturen

Welke sturen kunnen op een Travelmaster 2.9?

Het is mogelijk om de afwerking van een Travelmaster 2.9 op diverse manieren te personaliseren. Je kunt kiezen voor een sportieve uitvoering met een racestuur of juist voor een comfortabele variant met een stuur dat in meerdere posities verstelbaar is. Verschillende categorieën sturen kunnen op een Travelmaster 2.9 geplaatst worden. Hieronder sommen we de diverse categorieën op waaruit je kunt kiezen en de voordelen die deze met zich meebrengen.

Comfort stuur

Een comfort stuur is voor de relaxte rijder. Deze sturen zorgen voor een rechtere houding die meer geschikt is voor de rustigere ritten.

Trekking(reis) stuur

Trekking of reissturen zijn meer modulair. Je hebt meer mogelijkheden om van positie te veranderen. Er is ook meer plek voor accessoires zoals GPS, tasje, GSM,…


Comfort stuur #

Deze sturen zijn specifiek ontworpen om de best mogelijke rijervaring te bieden door de ergonomie te verbeteren en de druk op de handen, polsen en schouders te verminderen. Dit type stuur kan vermoeidheid tijdens lange ritten verminderen en de controle en het comfort verbeteren op verschillende soorten terrein. Voor fietsers die op zoek zijn naar een comfortabele en ontspannen rijervaring tijdens hun fietstochten, is een comfortabel stuur dan ook een belangrijk element.

Comfort sturen kunnen op een Travelmaster 2.9
Comfort
De meest comfortabele houding, dit stuur komt naar het lichaam toe.

Trekking (reis) sturen #

Deze sturen zijn speciaal ontworpen om diverse handposities en gripopties te bieden, waardoor de rijder zich kan aanpassen aan verschillende rijomstandigheden en terreinen. Met een trekking- of reisstuur kan de rijder gemakkelijk bagage meenemen, zoals fietstassen, die van essentieel belang zijn voor langere reizen. Daarnaast kan dit type stuur de stabiliteit en controle van de fiets verbeteren, wat cruciaal is bij lange afstanden of bij het rijden op onverharde paden. Kortom, trekking- en reissturen zijn onmisbare onderdelen voor fietsers die op zoek zijn naar een comfortabele, betrouwbare en veelzijdige fiets voor lange afstanden en off-road avonturen.

Trekking sturen kunnen op een Travelmaster 2.9
Trekking rizer 2cm
De trekking rizer is een stuur dat lichtjes naar het lichaam toe komen. Het stuur komt 2cm omhoog, waardoor je rechter zit.
Multiposition verstelbaar
Verstelbare multipositionstuur kan op meerdere manieren worden ingesteld voor een passende zithouding. Het is veilig en ideaal voor lange vakantiereizen met bagage.
Santos M10
De anatomische vorm van het stuur zorgt voor een natuurlijke en ontspannen handpositie.
De breedte kan aangepast worden en is in het midden voorzien van extra ruimte voor accessoires.
Hoe heeft dit artikel je geholpen?
Bike Stories