223-4.29-voordager

Welke voordrager kan op de Adventure Lite?

De Santos Twinrack voordrager kan op de Adventure Lite worden geïnstalleerd, zodat je nog meer bagage kunt meenemen en je reiscomfort verder kunt vergroten.

Voor fietsreizigers is een voordrager een waardevolle toevoeging aan de fietsuitrusting. Door een voordrager te gebruiken, kan je namelijk gemakkelijk extra bagage meenemen tijdens je reis, zoals tenten, slaapzakken en kookgerei.

Een voordrager verdeelt het gewicht van de bagage gelijkmatig over de fiets, waardoor de fiets stabiel blijft tijdens het rijden. Dit is vooral belangrijk wanneer je als fietsreiziger lange afstanden aflegt en veel bagage meeneemt. Een voordrager kan op de Adventure Lite in zo’n geval dus zeker een goede optie zijn.

Welke voordrager kan op de 4.29?
Bagage op de juiste plaats

Door de lage ophanging van de tassen aan de drager wordt zwabberen voorkomen en fiets je comfortabel en aangenaam met je bagage. De lowrider is geschikt voor het dragen van 2 x 7,5 kg bagage.

Bescherming tegen corosie

De tasophangstang is gemaakt van roestvrij staal in plaats van CroMo-staal. Dit is handig omdat de tassenhaken de coating van de stang kunnen beschadigen bij intensief gebruik, wat leidt tot roestvorming. Dankzij deze innovatieve aanpassing is dit probleem verleden tijd. Alle bevestigingspunten zijn ook van RVS gemaakt.


Ook voor niet-Santos fietsen

De universele maatvoering van de Twinrack lowrider maakt het mogelijk om hem te monteren op andere fietsen dan Santos. Dit is handig voor fietsers die geen Santos fiets hebben.

Hoe heeft dit artikel je geholpen?