153-TM2.8-voorvork

Welke voordrager kan op de Travelmaster 2.8?

De Tubus Grand Expedition voordrager kan op de Travelmaster 2.8 worden geïnstalleerd. Hier kun je comfortabel meer bagage meenemen op lange tochten.

Voor fietsreizigers is een voordrager een handige toevoeging aan hun uitrusting. Met een voordrager kun je namelijk gemakkelijk extra bagage meenemen, zoals tenten, slaapzakken en kookgerei.

Bovendien zorgt een voordrager ervoor dat het gewicht van de bagage gelijkmatig verdeeld is over de fiets. Dit zorgt voor meer stabiliteit tijdens het rijden. Vooral op lange afstanden en als je met veel bagage fietst, is dit belangrijk. Een voordrager kan op de Travelmaster 2.8 dus zeker een goede optie zijn!

Welke voordrager kan op de Travelmaster 2.8?

Welke voordrager kan op de Travelmaster 2.8?

Tubus grand Expedition #

De Tubus Grand Expedition Front is een premium bagagedrager die specifiek is ontworpen voor langdurige fietstochten en zware lasten. Deze voordrager is gemaakt van hoogwaardig CroMo-staal en geschikt voor fietsen met een voorvork met lowrider bevestigingspunten.

Extra sterk #

De Grand Expedition Front is ontworpen om te voldoen aan de hoge eisen van fietsers die lange afstanden afleggen met een grote hoeveelheid bagage. De maximale draagcapaciteit van de voordrager is 18 kg: ideaal voor fietsers die veel bagage meenemen, of voor fietsvakanties.

Stevig op hun plaats #

De innovatieve bevestigingssystemen van deze bagagedrager zorgen ervoor dat tassen stevig op hun plaats blijven, zelfs op ruig terrein. Dit zorgt voor een stabiele en comfortabele rit, zelfs met zware belasting.

Eenvoudige montage #

De Tubus Grand Expedition Front is ook eenvoudig te monteren en geschikt voor verschillende soorten fietsen en tassen. Dit maakt het een betrouwbare en duurzame keuze voor iedereen die van plan is om langeafstandsfietstochten te maken met veel bagage.

Hoe heeft dit artikel je geholpen?
Bike Stories