206-SUB-sturen

Welke sturen kunnen op een SUB?

Je kan een SUB op verschillende manieren afwerken, sportief met een recht stuur of juist heel relaxed met een comfort stuur. Verschillende categorieën sturen kunnen op een SUB geplaatst worden We sommen de verschillende categorieën even op waaruit je kan kiezen en wat er de voordelen van zijn.

Comfort stuur

Een comfort stuur is voor de relaxte rijder. Deze sturen zorgen voor een rechtere houding die meer geschikt is voor de rustigere ritten.

Trekking(reis) stuur

Trekking of reissturen zijn meer modulair. Je hebt meer mogelijkheden om van positie te veranderen. Er is ook meer plek voor accessoires zoals GPS, tasje, GSM,…


Comfort sturen #

Deze sturen zijn speciaal ontworpen om een optimale rijervaring te bieden door de ergonomie te verbeteren en de druk op de handen, polsen en schouders te verminderen. Dit type stuur kan helpen bij het verminderen van vermoeidheid tijdens lange ritten en het verbeteren van de controle en het comfort op verschillende soorten terrein. In deze context is een comfort stuur een belangrijk element voor fietsers die op zoek zijn naar een comfortabele en ontspannen rijervaring tijdens hun fietsavonturen.

Comfort sturen kunnen op een SUB
Comfort
De meest comfortabele houding, dit stuur komt naar het lichaam toe.
Comfort Retro
Een comfortable houding, waarbij het stuur lichtje naar je toe komt.
Trekking rizer 7cm
De trekking rizer is een stuur dat lichtjes naar het lichaam toe komen. Het stuur komt ook 7cm omhoog, waardoor je rechter zit.
BAM city
Het BAM city stuur is een flexibel stuur dat trillingen en schokken opvangt. Dit is ideaal voor ritten over kasseien in de stad

Trekking (reis) sturen #

Deze sturen zijn speciaal ontworpen om verschillende handposities en gripopties te bieden, wat de rijder de mogelijkheid geeft om zich aan te passen aan verschillende rijomstandigheden en terreinen. Met een trekking- of reisstuur kan de rijder ook gemakkelijk bagage dragen, zoals fietstassen, die essentieel zijn voor langere reizen. Bovendien kan dit type stuur de stabiliteit en controle van de fiets verbeteren, wat van cruciaal belang is bij het afleggen van lange afstanden of bij het rijden op onverharde paden. Kortom, trekking- en reissturen zijn essentiële onderdelen voor fietsers die op zoek zijn naar een comfortabele, betrouwbare en veelzijdige fiets voor lange afstanden en off-road avonturen.

trekking sturen kunnen op een SUB
Syntace Duraflite
De Duraflite is een stijf stuur met een lichte knik naar het lichaam, ideaal voor offroad ritten.
BAM trekking
Het BAM trekking stuur is een flexibel stuur dat trillingen en schokken opvangt. Dit is ideaal voor ritten over kasseien en gravel paden.
Trekking rizer 2cm
De trekking rizer is een stuur dat lichtjes naar het lichaam toe komen. Het stuur komt 2cm omhoog, waardoor je rechter zit.
Santos M10
De anatomische vorm van het stuur zorgt voor een natuurlijke en ontspannen handpositie.
De breedte kan aangepast worden en is in het midden voorzien van extra ruimte voor accessoires.
Hoe heeft dit artikel je geholpen?
Bike Stories

Uitzonderlijk Gesloten

7 & 8 juni