164-TM2.6-verlichting

Welke verlichting kan op de Travelmaster 2.6?

Twee type verlichting kan op de Travelmaster 2.6 geplaatst worden. Tijdens het samenstellen van je fiets kun je om te beginnen kiezen voor losse verlichting. Deze verlichting kun je op de fiets kunt klikken wanneer je het nodig hebt, maar ook los gebruiken als zaklamp. De tweede optie is vaste verlichting die werkt op een naafdynamo. Het grote voordeel van het werken met een dynamo is dat je voorlicht altijd werkt. Hierbij kun je nog kiezen tussen de SON-verlichting en Busch en Muller. De onderstaande verlichting kan op de Travelmaster 2.6 een goede optie zijn.

SON verlichting kan op de Travelmaster 2.6

SON Verlichting #

SON Edeluxe is een hoogwaardig fietsverlichtingssysteem. Het systeem werkt op een naafdynamo en beschikt over een high-power LED in combinatie met een asferische lens, wat zorgt voor een zeer helder en breed lichtbeeld. De verlichting heeft ook een standlichtfunctie en is zeer energiezuinig.

De SON Edeluxe verlichting is daarom een populaire keuze onder fietsers die op zoek zijn naar een betrouwbare, energiezuinige en krachtige verlichting voor hun fiets. Met dit systeem heb je altijd heldere en zichtbare verlichting, ongeacht de omstandigheden, en hoef je je geen zorgen te maken over de levensduur van batterijen.

Busch en Muller lumotc verlichting kan op de Travelmaster 2.6

Busch en Muller lumotec #

De Busch en Muller Lumotec serie biedt fietsers hoogwaardige en betrouwbare verlichting tijdens het rijden in het donker. Deze verlichtingssystemen zijn ontworpen om energie-efficiënt te zijn en hebben een lange levensduur. Het achterlicht is met batterijen.


Afhankelijk van je rijstijl is het de moeite waard om te overwegen om te kiezen voor een USB-oplaadbaar of geïntegreerd achterlicht, in plaats van een achterlicht dat werkt op batterijen. Hierdoor hoef je minder vaak de batterijen te vervangen en ben je minder afhankelijk van het kopen van nieuwe batterijen.

Led Lenser P7R High-Power verlichting kan op de Travelmaster 2.6

Led Lenser P7R High-Power #

De Led Lenser P7R High-Power is een krachtige zaklamp die geschikt is voor diverse toepassingen. Het maakt gebruik van LED-technologie en heeft een lichtopbrengst van maximaal 1000 lumen. De zaklamp is oplaadbaar via USB en heeft een handige focusfunctie waarmee je de lichtstraal kunt aanpassen van breed naar smal. De P7R is ook waterdicht en schokbestendig, waardoor het een duurzame en betrouwbare optie is voor buitengebruik.

Hoe heeft dit artikel je geholpen?
Bike Stories

Winkel gesloten

Van 21.07 t.e.m. 12.08